lauantai 2. kesäkuuta 2012

Sweet Livingistä jälleen

tehtiin löytöjä, tämä kello oli juuri sitä etsittiin eteiseen, tarpeeksi iso ja tarpeeksi vanhan näköinen, juuri oikeat värit ja muutenkin kivan näköinen. Vielä kun saataisiin muutenkin tuo eteisen pöytä pysymään niin, ettei siihen kerry kaikki käsistä putoava tavara...

Päivityksiä ei ole oikein ehtinyt tekemään, kun tuota tekemistä tuntuu olevan muutenkin niin kamalan paljon. Etuopuolen seinä ollaan saatu maalattua kokonaan, vain kolmet ikkunanpuitteet on maalaamatta, mutta jospa huomenna saisin nekin maalattua ( jos sää sallii) Tänään ei saatu pihalla mitään aikaan, aamulla oli aikainen herätys lasten kevätjuhlien vuoksi ja väsytti niin vietävästi ja satoikin kaatamalla, joten päätettiin pitää rokulipäivä :) Sade kyllä lakkasi ja vähän omatunto kolkutteli lorvailun vuoksi, mutta jos vaikka huomenna yrittettäisiin tehtdä sitäkin ahkerammin töitä. Tänään me vaan lorvailtiin, katsottiin leffaa ja syötiin uusia perunoita ja mansikoita lasten hyvien todisteusten kunniaksi. Kyllä saivat äiti ja isä olla ylpeitä jälkikasvusta!

Naapuritontilla räjäyteltiin viime viikolla, silloin ei siis voinut maalata, joten mies tasoitteli pihamaata ja hyvä siitä tulikin! Pintamulta laitetaan kyllä varmaan vasta maalauksen jälkeen, on jotenkin ahdistavaa jos on monta projektia päällekkäin keskeneräisenä. Kyllä tuo piha kuitenkin nyt jo näyttää tosi paljon paremmalta.


4 kommenttia:

 1. Mukavasti teillä asiat etenevät, joten on hyvä lepäillä välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on,vaika välillä tuo maalausurakka tuntuukin toivottomalta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. eipä siinä ole juuri katselemista vielä... mutta onhan se kiva joskus myöhemminkin sitten katsella mistä lähdettiin liikkeelle, joten täytynee alkaa tuota peltoakin kuvailla :)

   Poista