torstai 7. kesäkuuta 2012

Karu totuus

Etupiha

Takapiha
Tällainen on siis tällä hetkellä meidän pihamme. Aika katua katsottavaa... Kaipa siitä joskus jotain tulee, mutta en tosiaan halua pilata sitä liialla hätiköinnillä. Maalaus on edistynyt sen verran, että enää on toinen pääty jäljellä ja tietty sen toisenkin päädyn ihan ylimmät osat, sinne kun ei yletytä ilman  nosturia, mutta se tulee sitten ehkä ensi viikonloppuna.

On tosi vaikeaa suunnitella millaista värimaailmaa kukkasiin tulee, mieli muuttuu niin usein! Tietenkin voisi ajatella erilaista värimaailmaa kukkimisajankohdan mukaan, mutta toisaalta, taidan kuitenkin haluta jotenkin hillitympää. Jos hillittyyn kyllästyy, niin ainahan voi piristää kesäkukilla :)

Flunnsa vähän pukkaa päälle ja äänikin meinaa lähteä, mutta nyt ei ole aikaa sairastaa, joten ei muuta kuin meno päälle. Eilen oli kyllä pakko pitää rokulipäivä ja painuinkin töiden jälkeen tunniksi päikkäreille ja päälle nukuinkin pitkästä aikaa kunnon yöunet. Kyllä teki terää, vaikka nyt väsyttääkin taas yhtä paljon. Kaipa sitä olisi taas kaivauduttava vällyihin, jotta vielä huomisen jaksaisi töissä. Ai niin, mutta lauantain 10v synttäreille on kortti tekemättä, sitä on ainakin aloiteltava, joten hetki vielä pitää jaksaa :)

1 kommentti: