maanantai 25. kesäkuuta 2012

Mitä meille kuuluu?

No ainakin edelleen paljon maalausta. Talo on maalattu valmiiksi, mutta sade on sotkenut autotallin maalusurakkaa. Onneksi se on kuitenkin paljon helpompi juttu, kuin talon maalaus, joten eiköhän siitäkin vielä kunnialla selvitä. Ihanaa kutienkin, että talo on nyt maalattu, jotain valmista taas saatu aikaan.

Parit sisustuskutsutkin olen ehtinyt pitää ja tässä yksi hankintani. Makuuhuoneeseen kaipailin seinälle sängyn yläpuolella jotain, en vaan oikein tiennyt mitä. Kutsuilta se löytyi, tämä Perfect Homen sisustushylly on juuri sitä mitä etsinkin. Melkein meinasin ottaa mustana, mutta en sitten kuitenkaan :) Nyt siinä nököttää yksinään meidän hääkuvamme, kun olen siihen alunperin tarkoitetun kuvakehyksen pistänyt talteen ja se talsi on yleensä sellainen paikka, etten sieltä ihan heti mitään löydä, mutta eiköhän se jonain päivänä ilmaannu :) Jotain muutakin tähän tietty pitää vielä saada, kunhan löydän juuri sen oikean jutun!
Ja yölamputkin on edelleen hakusessa. En kuitenkaan halua kelpuuttaa mitään sinne päin, siksi mennään vielä hetki yhdellä ainoalla minun tekemälläni tiffanylampulla, se ei kuitenkaan ole se joka tänne jää. 1 kommentti:

  1. Ja sinulla olikin mukavat sisustuskutsut! Kiitos vielä! Laita tuohonhyllyle lasten kuvat molemmin puolin samanlaisissa kehyksissä niinkuin meilläkin:)

    VastaaPoista