tiistai 5. kesäkuuta 2012

Maalaaminen on kivaa!

tai sitten ei... Onhan se juu tavallaan, mutta kun sitä riittää ja riittää ja riittää... nyt alkaa jo maistua puulta. Etuopuoli talosta on suunnilleen valmis, parit ikkunanpokat maalaamatta, takaa samoin ikkunanpokat ja terassin sisäpuolelta myös seinä. Toinen päätykin on melkein valmis, mutta kuka maalais sieltä korkelta sen seinän? Sinne on kyllä aika pelottavaa mennä. Jo se riittäisi, että ollaan niin korkealla, mutta kun siellä onkin vielä pari ampiaispesää, niin ollaan kauhupisteissä jo aika korkealla!

Ja millä ne ampiaiasen pesätkin saa hävitettyä? Kysyttiin tuholaistorjunnasta, maksaisi 200€ + itse pitäisi hankkia telineet. Aika kallista, sanoisin.

Vielä pitäis jaksaa maalata myös se toinen pääty ja siellä oleva terassi. Eikä se siihen vielä lopu, autotallikin on maalaamatta. Olispa jo valmista, niin pääsis ehkä joskus pihatöihinkin.

Kukkasia olen katsellut ja ihaillut, mutta päättänyt malttaa mieleni, kunnes tiedän mitä laitetaan. Toistaiseksi portailla oleva hortensia ja lyhdyn sisällä oleva Karpaattien kello saavat riittää. Ne ovatkin kyllä tosi kauniita! Sormet syyhyää, mutta tällä kertaa aion todellakin suunnitella mitä laitan, ettei tule taas sitä kaikkien värien kirjon kaaosta, mikä on mulle tyypillistä, mä kun tykkään niin kaikista kukista :)

Ihana hortensiani
Kaunis karpaattien kelloni

Kohta taas maalaamaan ja siinä samallahan sitä voi silmäillä pihaa ja suunnitella :)


1 kommentti:

  1. Muistan kun me maalattiin toissa ja viime keänä....huh, ajattelin, että seuraava talo saa olla kivitalo!

    VastaaPoista