torstai 8. joulukuuta 2011

Tökkii

pientä takapakkia, mutta vielä usakalletaan toivoa, että päästään viikon päästä muttamaan. Kivitasot ei tulleet, väittävät, että heille on ilmoitettu toimituspäiväksi 14.12... no ei ole, sovittu päivä oli 5.12 sattui vaan keittiöfirma vahingossa toimittamaan keittiön altaan meille, kun sen piti mennä tulikivelle. Eihän siinä muuten mitään, mutta kun luulivat sen olevan kateissa ja se oli malliaan ainoa kappale Suomessa, aiheutti pienen viivästyksen, ennen kuin uskalsivat kysyä meiltä. Meillähän se siellä nökötti ja saatiin pikaisesti toimitettua tulikivelle.

Sähkömieskään ei ole tullut, piti tulla eilen, mutta siellä laspsi sairastaa. Pakkohan lapsi on hoitaa, mutta vähän harmaita hiuksia meille aiheuttaa ja viikonlopputöitä sähkärille.

Putkari sentään on ollut tänään töissä. En jaksanut mennä katsomaan miten edistyy, menen huomenna sitten, jos vaikka kaikki mahdolliset muut asiat eivät niin paljon huomenna stressaisi. Ai niin liesituulettimen ohjausyksikkökin on jossain teillä tietymättömillä...

Laattamies on myös säntilliseti tehnyt työtään. Eipä vaan hänkään pääse tekemään viimeisiä laattahommiaan ennen kuin keittiön tasot on asennettu.

Laatoituksen laskutuskaan ei pitänyt paitänyt paikkaansa, me olimme sopineet neliöhinnan laatoitukselle ja lasku tuli tuntihinnalla, vasta osa töistä laskutettuna ja nyt jo hintaa oli kertynyt pari tuhatta yli sovitun... Siispä edessä on kivaa vääntöä, mutta sopimus on sopimus.

Autotallin pohjaa on alettu tehdä, siellä on nyt eri fimasta koneet ja kuskit, kun ei tuo edellinen ollut niin kovin aikaansaava, lupauksia kyllä sateli ja edelleenkin on jotain juttuja tekemättä, aina vaan lupaa tulla ensi viikolla. Tänään kyllä esitti, että voittehan te itsekin lapparilla niitä sadevesikaivoja siirtää, ei oo iso homma...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti