lauantai 3. joulukuuta 2011

Nyt se on jo lähellä!

Uusi koti on edennyt kivasti, meillä on jo vessassa pytyt ja suihkutkin paikallaan :) Altaat vielä puuttuvat, joten allashanoja ei ole, sauna ja kodinhoitohuone myös vielä kesken. Laatoitukset on valmiina. Koitan huomenna aamusella käydä räpsimässä vähän kuvia, vaikka hurja kaaos onkin vielä valloillaan, kun suurin osa ikkunalistoistakin on vielä lattialla ja niitä kodinhoitohuoneen kaapistoja ja kodinkoneita ihan joka puolella. Ihmetyttää ihan, että miten ne kaikki tulevat paikalleen mahtumaan, mutta eiköhän niille jokaiselle oma kolonsa löydy.
Ensi viikolla pitäisi kaiken olla valmista. Siis talossa. Ja ensi viikolla alkaakin jo autotallin perustusten teko, vaikka alunperin pitikin autotallin rakentaminen alka vasta keväällä. Saatiin kuitenkin sen verran hyvä tarjous meidän laatoittajilta, joilta löytyy osaamista muiltakin aloilta, että päätettiin tarttua tilaisuuteen. On muuten hienoa työtä tehnyt meidän laattamies Mauri, ei voi kuin ihastella! Odotan innolla millaisen saunan hän meille rakentaa, siihen kun tehtiin hänen ehdotuksestaan pienoinen muutos ihan loppumetreillä :)

Tuntuu kivasti kutkuttavalta vatsanpohjalla, vaikka vähän stressaakin, että miten sitä joulua laitetaan muuton keskellä. Meillä ei nytkään ole juurikaan joulukoristeita, kun en viitsinyt niitä laitella ja sitten pakata pois. Välillä tuntuu että olisi pitänyt.
Mjukava kuitenkin odotella sekä Joulua, että muuttoa ja varsinkin sitä Joulua uudessa kodissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti