tiistai 6. joulukuuta 2011

Olipas raskas päivä

Me juhlittiin itsenäisyyspäivää koko päivä raksalla siivoten. Saatiinkin paljon aikaan, on niin paljon kivempaa, kun on siistiä. Eveliinan huone on periaatteessa valmiiksi siivottu. Joudutaan varmaan vielä siivoamaan, koska sähkötöitä on vielä vähän tekemättä, mutta jos sähkäri vaikka käyttäytyisi siivosti ja sulkisi oven perässsään, niin päästäisiin vähemmällä sitten myöhemmin:)

Valtterin huone satiin siistittyä, mutta ei vielä siivottua kunnolla, samoin askarteluhuone ja vessa. keittiöstäkin saatiin viihtyisämpi ja tilavampi. Nyt siellä mahtuu kulkemaan, ei tarvitse hyppiä listakasan yli enää.

Huomenna saapuvat pesukoneet ja myös kivitason pitäisi tulla huomenna. Saunan valmistuminen jää ensi viikolle, toivottavsti saadaan muuttotarkastus ja muuttolupa vielä ensi viikon lopulle, että päästäisiin oikeasti muuttamaan ennen Joulua.

Aika rankkaa vaan on tuo tehosiivoaminen, nyt särkee käsiä ja jalkoja, tai no, käsisä särki jo valmiiksi viimeperjantain mikroautoili, mutta ei tainnut tämä treeni niitä kipuja ainakaan poistaa.

1 kommentti: