tiistai 22. marraskuuta 2011

Täysi tohina päällä

Vietiin raksalle aaltopahveja, että saadaan lattiat suojattua. Niin, siis siellä on nyt melkein kaikki lattiat valmiina, vaatehuoneesta puutuu ihan vähäsen, kun laminaattia jäi yhtä pakettia uupumaan. Huomenna tulee valmista, samoin puuttui yksi laatikollinen takan edustan laatoja, nekin haetaan huomenna.
Kattolistat ovat tulleet ja lattia- ja ikkunalistat tänään tehtaalta lähteneet meillepäin, joten nekin on pian laitettu.
Timpuriporukka siellä laitteli makkarin kaappeja paikalleen ja väliovien asentaminenkin oli alkanut. Heti tuli pieni ongelma, kun haluttaisiin tuulikaapin ja eteisen välinen ovi aukeamaan eteiseen päin eikä tuulikaappiin, mutta kätisyyttä ei voikaan vaihtaa, koska ovan yläosa on lasia. Kyllä ne lasit kuitenkin saa olla siellä oven yläosassa :D No katsotaan, jos saataisiin tilattua uusi ja jos vaikka joku tahtoisi ostaa tuon raksalla olevan kohtuuhinnalla.
Aika jännittävää on, kun nyt oikeasti alkaa näyttää valmiilta :) Lapsetkin alkavat viimein innostua ja odottavat jo kovasti muuttoa!

1 kommentti:

  1. Tuntuu, että teidän talo valmistuu super-nopeasti...

    VastaaPoista