perjantai 4. marraskuuta 2011

Hitaasti, mutta varmasti

etenee rakennusprojektimme.
Pojat ovat siellä tehneet kovasti sähkötöitä ja laatat saapuivat keskiviikkona. Luultiin, että päästäisiin hikoilemaan ja kantamaan kome lavallista laattoja sisälle, mutta nepä onnnistuikin nostaa suoraan sisälle koneella, ihan hieno yllätys :)

Eilen saapui saunapaketti tai ainakin osa siitä. Soittivat vielä, etä tänään on tulossa kaidepaketti. Mietin vaan, että mitähän nekin on, kun muistaakseni meillä ei pitänyt olla kaiteita... No se nähdään tänään mitä sieltä tulee.

Pientä muutosta talon ulkonäköön saatiin, kun lisättiin "yläkertaan" ikkunat. Meille jäi ylös käyttöullakko ja alkuperäisessä suunnitelmassa ei ollut ikkunoita, ainoastaan luukku, josta sinne pääsee ulkokautta, mutta kun suunniteltiin, että laitettaisiin sinne ylös pyykkinarut, niin halusimme sitten myös ikkunat, ettei tarvitse pimeässä käsikopelolla pyykkejä ripustella ja täytyy kyllä todeta, että vaikutti talon ulkonäköönkin melkoisesti, näyttää paaaljon paremmalta :) Koitan laittaa kuvia mahdollisimman pian, kunhan saann siirreltyä niitä kamerasta koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti