maanantai 7. marraskuuta 2011

Ei hötsitä

viikonloppuna tuli raksaa vähän kierreltyä ja kaarreltua, kaukaa. Ihan vaan käytiin takassa vähän tulta polttelemassa ja muuten jäi kaikki hommat tekemättä. Ei vaan jaksanut innostaa.
Saunapakettikin tuli ja sekin meni pieleen. Oli tilattu lämpökäsiteltyä haapaa ja ihan sitä vaaleeta tuli ja kaiken lisäksi huomattiin, että Lapin lauteen piirustukset saunasta on ihan erilaiset kuin meidän. Ei kiva :( Aamulla soittelin talomyyjälle, että saa hoitaa meille oikeanlaisen saunapaketin, tätä ei kyllä vastaanoteta. Tuollaiset lauteet olisivat likaiset jo ennen kuin ne on asennettu paikalleen.

No jotain positiivistakin...kai... Laattamiehet saapuivat paikalle. Herättivät yövuorosta tulleen miehen näyttämään mitä laattoja tulee mihinkin ja millaiset kuviot. Heille ei aikaisemmin sopinut mikään ajankohta, jossa oltaisiin käyty vähän läpi asioita. Kiva kuitenkin, että ottivat yhteyttä ennen kuin aloittivat laatoituksen :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä pikkuhiljaa...tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marita, eiköhän se tosiaan siitä kirkastu. Ei meillä kuitenkaan ole mitään perustavaa laatua ongelmaa ollut ainakaan vielä :)

    VastaaPoista