tiistai 11. lokakuuta 2011

Seiniä valmistuu

Meillehän tulee hirsipaneelit eteiseen ja meidän makkariin, sekä talon pitkän sivun ulkoseiniin. Niitä olivat miehet siellä tänään laittaneet, paitsi tietenkin niihinhuoneisiin, joissa maalaus meni uusiksi. Jose siellä tasoitteli ja hioi seiniä... Ei ihan riemastuneelta näyttänyt, mutta mitäs ei tee kerralla kunnolla työtään! Meidän makkari taitaa olla sieltä valmiimmasta päästä, on jo seinissä paneelit ja katossa mdf levyt, enää puuttuu lattia, ikkunanpielet, ovet ja kattolistat!

Ja saunakin näyttää jo avaruusalukselta, valitettavasti unohdin ottaa kameran mukaan raksalle, sen verran kiireellä lähdettiin, kun piti ehtiä viemään poika treeneihin.

Ai niin, sain vielä myöntävän vastauksen, kun kysäisin ehtivätkö timpurit meille rakentaa myös roskakatoksen, se kun on myös tehtävä määräysten mukaan. Ei sillä tahtoisin katoksen, vaikkeivät määräykset siitä mitään sanoisikaan, mun mielestä on kyllä ryman näköistä kun siellä hienon talon portinpielessä nököttää se vihreä (tai harmaa) muovinen roskis...

Aika jännää, nyt tämä alkaa jo tuntua melkolailla todelliselta :) Välillä ei kyllä vieläkään ole oikein sellainen olo, että tämä oikeasti on nyt viimein tapahtumassa meille. Toisinaan koko työleiri tympii, mutta on se kuitenkin niin ihanaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti