maanantai 17. lokakuuta 2011

Kierros meillä jatkuu


Seuraavaksi saavumme olohuoneeseen, joka on nyt siis ihan täynnä takkakiviä ja varmasti väärillä paikoilla ja ehkä vahän sekaisinkin. Kuka ihme käskee laittaa ohjeeseen jotain R-kiviä, joita ei sitten millään ilveellä löydy mistään. Kyllä me etsittiin ja hiki päässä niitä kiviä käänneltiin, vaan kun ei niin ei sitten!Ja lisää kiviä. Niin ja mitä ne T-kivet on, joita taas ei koko ohjeessa mainittu ollenkaan? Mihin nekin olisi pitänyt laittaa. Huoh, kyllä on kuulkaa asentajalla vähän etsimistö, kun jossain vaiheessa meni sekaisin ne C,B ja N kivetkin, kun niitäkin olisi pitänyt jakaa kahteen paikkaan sen mukaan mihin kohtaan takkaa tulevat, vaan mistä me se tiedetään? Ei ole meitä takan kokoamiseen koulutettu...Olohuoneesta siirrymme meidän makuhuoneeseemme, siellä onkin jo seinät valmiina, koska sinne haluttiin myös paneeliseinät. Muuten huone onkin täynnä seinäkiviä, jotka piti perjantaina laittaa olohuoneen seinään, vaan eipäs miestä näkynyt mailla halmeilla.
Vaatehuone olikin sen verran pimeässä, että siirrytään sen läpi suoraan kodinhoitohuoneeseen, laattoja tänne vielä odotellaan tilattu on, mutta ei vielä saapuneet, kun on vielä tuote muutakin puuhaa.
Kodinhoitohuoneesta pääsee myös ulos ja siellä oven suussa on myös kurapiste, näin koiranomistajille ja hevosharrastajille tuiki tarpeellinen juttu. Viereen tulee komerot heppatarvikkeille ja varmaan myös koirapyyhkeille ja tarvikkeille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti