sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kierros meillä

Tooosi huonoja kuvia, puhelimella otettuja... mutta laitan nyt kuitenkin. Tuulikaappiin pieni kurkistus, siellä ei ole vielä seiniä tehtynä ja tietty kuvasin väärästä kulmasta... ainkain eteisen seinää näkyy vähän, että miltä se seinäpaneeli siellä näyttää.Eteisestä oikealla on keittiö , tällä hetkellä näkymä eteisestä keittiöön on tämä, eilen leviteltiin takkatiiliä ympäriinsä. Eihän ne olkkariin mahtuneet. Kenellä muka on sellainen hehtaarihalli, että tiilet mahtuvat sinne ohjeen mukaan aseteltuna??? No ei meillä ainakaan.
No asiaan, keittiön ja eteisen väliin tulee pariovet ja ikkunat sivuille, näillä toivomme lisäävämme eteiseen valoisuutta. Keittiössä saarekkeen paikkaa merkkaa kuvassa imuri :)
Sisälle tultaessa vasemmalla on Eveliinan huone, ulkoseinä on vieläpaneloimatta. oikealla näkyvä on seinä on maalaattu valmiiksi sillä Nuudeli värillä :)
Vessassa ei ole vielä paljon katsomista, se on täynnänsä paneelia, joten siirrymme eteenpäin Valtterin huoneeseen. Täällä korjaustyöt jatkuvat, maalaus on vielä kesken tai siis sen korjaus, kun ei hyväksytty ensin tehtyä laatua, mutta Valtterilla tuon yhden seinän väri on joka tapauksessa tuo sininen väri, Päiväuni nimeltään.Sieltä siirrymme eteenpäin askarteluhuoneeseen, joka ennakoivasti on täynnä tavaraa... Toivottavasti ei tulevaisuudessa kuitenkaan näin täynnä. Täälläkin vielä seinämaalauksia tullaan korjaamaan
1 kommentti:

  1. Kiva on katsella noita kuvia. Ei haittaa, vaikka kännykällä otettu!

    VastaaPoista