sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Aurinkoinen sunnuntai

Viikko taas vierähti ohi huomaamatta, en edes ehtinyt blogia päivittelemään.
Aikaan on kuitenkin saatu monenlaista pientä juttua, jotka ovat roikkuneet tekemättöminä ja odotelleet sitä suurta inspiraatiota, jonka viiden minuutin homman aloittaminen vaatii :)
Eilen käytiin lasten kanssa taas keräämässä vähän vadelmia ja muutama mustikkakin. Sadekuuro yllätti meidät, mutta ei se meitä ihan hirveästi haitannut, kotia kohti kyllä lähdettiin, mutta kiirettä pitämättä. Koira taisi olla se, jolla oli suurin kiire, koiraneito ei tykkää kastua.

Tänä aamuna kävin vielä läpi kirppikselle menviä tavaroita ja muistin, että ullakolla saattaisi olla myös jotain, joten sinne siis. Olihan siellä kaikenlaista, mutta aikaa vierähti enemmän juniorin kanssa ihastellessa hänen pikkuruisia nuttujaan ja kenkiään (jotka ei kyllä kirppikselle lähde) Löysin myös Nupun ensiluistimet, ihanat punaiset karvareunaiset, jotka nappasin mukaani alas ja taidankin laittaa seinälle koristeeksi, niin söpöiset ovat. Aikamme kun pojan kanssa ullakolla kolisteltiin, tuli mieskin katsomaan mitä oikein touhutaan ja niinhän siinä kävi, että saatiin kerralla koko ullakko siivottua ja järjesteltyä uuteen uskoon. Nyt on helppo hakea tavarat, kun niitä tarvitsee ja löydettiin paljon tavaraa, joita autotallissa tarvitsee, mutta oltiin jo unohdettu niiden olemassaolo.

Ja projekti on myös valmis, ruuvien päälle punoin narua, että näyttäis kauniimmalta. Ihan tahallaan jätin ruostuneet naulat noihin poikkipuihin (miehen mieletä pitäisi katkoa pois...) Siellä ne nyt makuuhuoneessa ovat ja ajttelin yöksi vaatteet tuohon ripustaa... vaan katostaas nyt raaskinko peittää :) Mun mielestä nayttävät kauniilta, luonnossa paljon kauniimmalta kuin kuvissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti