keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ohi mukavuusalueen

Joskus sitäkin on kokeiltava, oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä nimittäin. Minä en tykkää esiintyä. Piste. Se ei vaan ole koskaan multa luonnistunut ja on aina ollut mulle tosi vaikea paikka. Ei edes tuttujen ihmisten kanssa oikein suju. Sekoan sanoissa, punastun ja kaikkea muuta kivaa, just.

Nyt kuitenkin päätin yrittää ylittää itseni, ihan uudella tavalla. Olentoki joutunut esiintymään ja hengissä selvinnyt, mutta tämä on ihan uutta, kameran edessä oleminen...uskomattoman ahdistavaa...

Meille töihin tuli Pauligin Paula-tyttö ja hänen mukanaan maskeeraaja, kuvaaja ja keitä kaikkea siellä olikaan, sen verran jännitin, että en taida muistaa kuinka monta heitä oli :) Paulig kuvaa sarjaa työpaikkojen kahvitiloista ja stailaa tilat viihtyisämmiksi.
No, joka tapauksessa meitä filmattiinkin hiukan enemmän kuin olimme kuvitelleet, emmekä olleet siis valmistautuneet oikeastaan ollenkaan! Vähän meni sönköttämiseksi aluksi, mutta sain sitten kuitenkin varsinaisessa haastattelussa muutaman sanan suustani. Nii-in, jos olisin tiennyt, että näin filmataan, niin olisin varmaan jättänyt väliin, mutta tulipahan koettua ja todettua, että ei musta filmitähteä tulisi :)

Tässä sitä hallitsevan Paula-tytön kanssa poseerataan


1 kommentti:

  1. Oletpa kaunis ja varmasti esiinnyit hyvin, sillä olet aina niin iloisen oloinen :)

    VastaaPoista