lauantai 29. joulukuuta 2012

Uudet tuulet puhaltaa

Olen usein miettinyt, että miten olen oikein päätynyt tähän miten olen, valintojani, niitä vääriäkin, mielessäni kiitellyt, sillä muutenhan olisin jossain muualla, ihan toisenlaisessa elämässä. Olen toki myös joskus miettinyt mitä olisin voinut toisin valita, että elämäni olisi voinut olla helpompaa tai ainakin joiltain osin toisenlaista.
Tulipa vahingoss valittua kuvakin niin virman väreissä, että :)
Lopputlos on, että mitään en muuttaisi, olen aika onnelllinen tällä hetkellä. Nautin perheestäni ja uudesta kodista. Lapset kun ovat jo kasvaneet niin, etteivät ihan niin paljon tarvitse äidin syliä, niin mielessä häivähtivät hetkeksi työkuviot, pitäiskö jotain tehdä... tykkkään kyllä tosi paljon työstäni nyt, mutta eihän sitä tiedä... ja ihan ilman omaa aikaansaannostani jotain lähtikin liikkeelle, tarkempia muutoksia en nvielä tiedä, mutta jotain tulee tapahtumaan, kunhan vähän funtsitaan :) Kerronpa sitten tarkemmin kun asiat selkenevät, nyt vain jännityksellä odottelen ja mietiskelen!

torstai 27. joulukuuta 2012

Valkoiset lyhdyt

Ne on iin kauniita, eikä niitä voi koskaan olla liikaa! Meillä on niitä nyt muutama ja toivottavasti lisää tulee. Ihan kaikkia ei ole vielä edes saatu kiinnitettyä, mutta kyllä ne aikanaan. Jos vaikka näistä lähdetään, tuo isompi taisi olla se ensimmäinen valkoinen lyhty meillä, muistaakseni K-Raudasta ostettu, mieskin siitä innostui :) 

Tuo alemmalla portaalla oleva taas on betoninen lyhty ja sille on parikin saman portaan toisessa päässä, tosi kaunis, eikä sitä pienet tuulet hetkauta.

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulukattaus

Me vietimme Joulua ihan pienellä porukalla oman perhee kesken, äitini joutui juuri joulun alla leikkaukseen, joten hänkään ei päässyt tulemaan, vaan vietti joulunsa sairaalassa. Silti meillä oli kiva ja rauhallinen Joulu, stressistö ei tietoakaan, kerrankin sai valita kaupassa käynti päivänkin ja kaikki muukin oli hyvissä ajoin valmiina, aikaa oli yllin kyllin! 

Meillä katettiin joulupöytä valkoisella ja punaisella, talon teemaan sopivasti :) Valkoiset lautaset ovat Perfect Homen valikoimasta Vit Lilja astiastoa ja tykkään niistä hurjan paljon. Tässä vaiheessa ei vielä tajoiluastioita ole pöytään tullut, mutta tässä astiastossa tykkään siitä, että esim puurolautaset ja aamiaskulhot sopivat hyvin myös tarjouluastioiksi, samoin kyllä päivällislautasetkin, niitäkin käytettiin! 
Ihana rauhallinen ja levollinen Joulu. Nyt voi taas arki alkaa, toivottavasti vaan tuota lunta ei enää ihan hirveästi tule, joulun aikaankin tuli aika paljon aikaa vietettyä lumitöissä pihalla ja katolla (minä en siis ollut katolla, vaan mies) Mukava oli saada valkoinen Joulu, mutta määränsä kaikella.

Arkinen aherrus voi alkaa ja jännityksellä odotan mitä se tuo tullessaan!

maanantai 24. joulukuuta 2012

Koti jouluasussa


                               
                                                   Hyvää Joulua

tiistai 11. joulukuuta 2012

Kyllä juniorikin osaa

Ja on ylpeä tekemästään mobilekoristeesta vai millä nimellä noita kutsutaan? Sydämet on ihan itse leikannut puusta, muotoilu oli kuulemma tosi vaikeaa, maalaus oli tosi kivaa! Tuo lasikeiju on tuossa ihan vanhastaan, ei kuulu juniorin tekeleisiin :) Kylläpä tämä äippä ilostui tuosta koristeesta, kivoja juttuja lapset nykyöön koulussa tekevät.

maanantai 10. joulukuuta 2012

Uskomatonta!

Sen jälkeen kun lapset syntyivät, ei mulla ole juurikaan kukat menestyneet, paitsi joulukaktus, se on kyllä kukkinut joka vuosi, olen tarpeeksi kaltoin sitä kai kohdellut... Nyt on jotain uskomatonta tapahtunut, yksi rakas ystäväni aina sillin tällöin toiveikkaana on minulle antanut orkidean ja joka kerta olen sen onnistunut melko nopeasti saamaan hengiltä, mutta nyt, tämä yksi pikkuinen, jonka kukka kuihtui jo edellisessä kodissamme, mutta jostain syystä sen tänne uuten kotiin muutin parin Nupun saaman sinnikkään Saint Paulian seurana ja siis nyt, tämä uskomattoman sinnnikäs pikkuinen on tehnyt nuppuja! Siis oikeasti, aikooko se kukkia??? Minun kukkani??? Katsokaa ja ihmetelkää, kuva on vähän huono, mutta siellä niitä nuppuja on kolmin kappalein!

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Pari kuvaa kutsuilta

Kutsut olivat kivat, vaikka vaan muutama pääsikin tulemaan. Onneksi en kuitenkaan ihan kaksin jäänyt esittelijän kanssa :)

Roikkuvia koristeita, näistä jotain tulee meillekin 

Tuo adventtikynttiläsarja olis kiva, tällä ei kertaa ei kuitenkaan vielä meille kotiudu

Pehmeää ja kaunista

lauantai 1. joulukuuta 2012

Kutsuillaan...

No niin, nyt alkaa kaikki olla valmista ja vieraat voivat saapua. siihen kyllä vielä on vähän aikaa, mutta kiva olla valmiina ajoissa :) Mulla on tänään jälleen Perfect Home kutsut ja muutamaa kivaa vierasta odottelen. Tällä kertaa jos muistaisin kuvatakin, niin saisin jotain mukavia otoksia tännekin lisättyä. Katsotaan kuinka käy. MInua ihan jännittää ja illalla on vielä asukasyhdistyksen pikkujoulutkin, jonne kerrankin ajateltiin osallistua, kvia mennä yhdessä pikkujouluihin ja syyömään (toivottavasi) hyvää ruokaa :)

Ihanaa pikkujouluaikaa teillekin!

Katalogforside_fs