lauantai 29. joulukuuta 2012

Uudet tuulet puhaltaa

Olen usein miettinyt, että miten olen oikein päätynyt tähän miten olen, valintojani, niitä vääriäkin, mielessäni kiitellyt, sillä muutenhan olisin jossain muualla, ihan toisenlaisessa elämässä. Olen toki myös joskus miettinyt mitä olisin voinut toisin valita, että elämäni olisi voinut olla helpompaa tai ainakin joiltain osin toisenlaista.
Tulipa vahingoss valittua kuvakin niin virman väreissä, että :)
Lopputlos on, että mitään en muuttaisi, olen aika onnelllinen tällä hetkellä. Nautin perheestäni ja uudesta kodista. Lapset kun ovat jo kasvaneet niin, etteivät ihan niin paljon tarvitse äidin syliä, niin mielessä häivähtivät hetkeksi työkuviot, pitäiskö jotain tehdä... tykkkään kyllä tosi paljon työstäni nyt, mutta eihän sitä tiedä... ja ihan ilman omaa aikaansaannostani jotain lähtikin liikkeelle, tarkempia muutoksia en nvielä tiedä, mutta jotain tulee tapahtumaan, kunhan vähän funtsitaan :) Kerronpa sitten tarkemmin kun asiat selkenevät, nyt vain jännityksellä odottelen ja mietiskelen!

2 kommenttia:

  1. Aika ihmeellistä, minulla vastaavia ajatuksia juuri tällä hetkellä. Olin tänään siskolla kylässä ja hänellä oli menossa Joyce Meyerin kirja: "Nainen elä rohkeasti ja pelkäämättä. Aloita tänään!" SE KIRJA VAIKUTTI NIIN MIELETTÖMÄN HYVÄLTÄ, että tilasin sen samantien netistä. Sinunkin kannattaa lukea!

    VastaaPoista
  2. Raisaa, minulla on sinulle jotakin blogissani :)

    VastaaPoista