keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulukattaus

Me vietimme Joulua ihan pienellä porukalla oman perhee kesken, äitini joutui juuri joulun alla leikkaukseen, joten hänkään ei päässyt tulemaan, vaan vietti joulunsa sairaalassa. Silti meillä oli kiva ja rauhallinen Joulu, stressistö ei tietoakaan, kerrankin sai valita kaupassa käynti päivänkin ja kaikki muukin oli hyvissä ajoin valmiina, aikaa oli yllin kyllin! 

Meillä katettiin joulupöytä valkoisella ja punaisella, talon teemaan sopivasti :) Valkoiset lautaset ovat Perfect Homen valikoimasta Vit Lilja astiastoa ja tykkään niistä hurjan paljon. Tässä vaiheessa ei vielä tajoiluastioita ole pöytään tullut, mutta tässä astiastossa tykkään siitä, että esim puurolautaset ja aamiaskulhot sopivat hyvin myös tarjouluastioiksi, samoin kyllä päivällislautasetkin, niitäkin käytettiin! 
Ihana rauhallinen ja levollinen Joulu. Nyt voi taas arki alkaa, toivottavasti vaan tuota lunta ei enää ihan hirveästi tule, joulun aikaankin tuli aika paljon aikaa vietettyä lumitöissä pihalla ja katolla (minä en siis ollut katolla, vaan mies) Mukava oli saada valkoinen Joulu, mutta määränsä kaikella.

Arkinen aherrus voi alkaa ja jännityksellä odotan mitä se tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti