lauantai 7. tammikuuta 2012

Muutettu on :)

 Päivityksiä ei ole tullut, koska Elisalla mokaillaan oikein olan takaa, eivät saa kaapelin sisäboxia asennettua... tällä puhelimen yhteydellä on vähän hidasta pelata, yritän nyt kuitenkin jotain laittaa. Illemmalla koitan saada vähän kuviakin.

Me olemme siis kotona ja kyllä ihan hyvältä tuntuu, vaikka kaikki ei ihan vielä olekaan ihan valmista. Perjantaina tuli jälkijunassa astianpesukoneen etulevy, jota emme tietty osaa itse asentaa ja astianpesukoneen käyttö on hieman hankalaa, kun joutuu joko toisella kädellä tai jalalla pitämään kantta auki täyttäessä ja tyhjentäessa, liikkumavara jäämhiukan pieneksi ;) sälekaihtimista puuttuvat vielä ne ohjauskepit, vai miksi niitä kutsutaan? Lapset eivät siis itse ylety ilman tuoleja kääntelemään sälekaihtimia, enkä kyllä itsekään ihan joka paikassa. Liesituuletin piti itse asentaa, kun ei se sitten yllättäen kuulunutkaan kenellekään :o, eikä enää jaksettu siitä taistella ja säilyttää lieden päällä. Putkarin kanssa ei olla enää väleissä ollenkaan, mutta eipä ole niin väliäkään, vaikkei ikinä tavattaisikaan ja hommat on lähes hoidettu, osittain itse.
Pikkuasentaja töissä


Verhotangot meiltä vielä puuttuvat, jos vaikka tänään saataisiin nekin hankittua ja saataisiin verhoja ikkunoihin. Vaikka ihan kivalta on näyttänyt yllättäen ilmankin verhoja, mutta kyllä me kuitenkin on jo jotain verhohankintojakin tehty, joten mars kauppaan vaan, saa sitten hankkia vielä uusia ihania verhoja ;)
Cobellossa ollaan vierailtu useampaan otteeseen ja jotain sieltä on mukaankin tarrunut, viimeksi oli auto tupaten täynnä, muuta sinne ei meidän lisäksemme enää mahtunutkaan, eri reissulla piti mennä ruokakauppaankin, mutta kun siellä vaan on kaikkea niin ihanaa. Nyt taytyy vielä heti kun ehtii, käydä katsomassa meidän Sipoolainen sisustusliikkeemme, jonka nimeäkään en nyt valitettavasti muista, onneksi paikka on tiedossa, aukioloajat vaan on vaikeampi löytää. En ole onnistunut vielä yhtään kertaa pääsemään sisään, kerran olin oikeana aukioloaikana paikalla, mutta kauppias oli juuri silloin sairastunut.

Monet tavarat meillä etsivät vielä omaa paikkaansa, mutta kyllä täällä jo hyvin sekaan sopii, lastenhuoneet alkavat olla jo ika hienossa kunnossa, niitä verhoja vaan kaipaillessa...

2 kommenttia:

  1. Kovasti odotan kuvia! Mikä sipoolainen sisutuslliike?

    VastaaPoista
  2. Juuri tajusin etteihän se olekaan Sipoolainen liike, kun on Östesundomissa :) Nimeä en vaan saa päähäni, siinä Caman vieressa se kuitenkin on samassa Blå vargenin talossa.

    VastaaPoista