sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Jotain lähes valmista

Uusi pöytä

Yksi suurista ilonaiheistani uudessa kodissamme on tämä Puupajalta tilaamamme Arin käsityönä tekemä pöytä ja tuolit. Pöydällä on pituutta 250cm ja sivuille mahtuu neljä tuolia molemmin puolin. Pitkän harkinnan jälkeen päädyimme kokovalkoiseen, alunperin suunnitelmissa oli vanhapuinen kansi tummanruskeaski petsattuna, mutta valkoinen vei voiton ja olen todella tyytyväinen valintaamme, suorastaan rakastuin tähän, kun saimme tämän pöydän kotiiin juuri joulun aatonaattona :) Kaitaliinat hankittiin Kodin 1:stä

4 kommenttia:

 1. Valkoinen oli hyvä valinta - raikastaa! Hienoa, että on iso pöytä!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana pöytäryhmä!!!Tuollaisen minäkin haluaisin:oikein ison pöydän!Todella kaunis malli sekä tuoleissa että pöydässä.
  Meillä on myös hankinnassa pöytäryhmä ja samaa olen miettinyt,että olisiko kokovalkoinen vai puupintaisella kannella.Tosi vähän on kauniita koristeellisia mallejakaan tarjolla.Täytyyköhän meidänkin teettää..teillä ainakin onnistui upeasti!

  VastaaPoista
 3. Voi kylläpä olette upean pöydän löytäneet, aivan ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siis teettäneet ;-) Valkoinen on aina hyvä ja varma valinta eikä siihen kyllästy niin nopeasti kuin ehkä johonkin värilliseen.

   Poista