perjantai 4. lokakuuta 2013

Mary Kay ihonhoitoa ja Air Wick buzzausta


Olen buzzador ja se tarkoittaa sitä, että saan testattavakseni erilaisis tuotteita ja sitten kerron niistä mielipiteeni esimerkiksi täällä blogissani tai facebook sivuillani.
Sopivasti ennen Mary kay ihonhoitokutsuja sain Buzzauspakettini ihania, ihania Air Wick Black Edition väriävaihtavia tuoksukynttilöitä. Tuoksuina kyntilöissä Purple blacberry fig ja Apple&Cinnamon. Erilaisia kuviotakin kynttilöistä löytyy. Jo paketit olivat tosi kauniita!
Kuva Buzzador sivulta

Malttamattomana piti heti kokeilla, että ihan oikeastiko väri vaihtuu ja miten se on mahdollista, kyllä se oikeasti vaihtui :) Ja tuksu oli tosi miellyttävä, ei liian voimakas. Vähän epäilin aluksi tuota Purple blackberry fi tuoksua, mutta sekin paljastui miellyttäväksi yllätykseksi. Tässä odotellaan kutsujen alkamista.
Kutsut täydessä vauhdissa ja siellä tuoksuja ja värin vaihtumista ihasteltiin kovasti. Jopa hiukan allerginen henkilö kesti hyvin tämän tuoksun ja hän saikin toisen jaettavaksi tarkoitetuista kynttilöistä paketissa mukaansa, hän voi sitten omilla kutsuillaan tai ihan perheen kesken tunnelmoida syysiltojen iloksi. Kynttilät herättivät kovasti keskustelua ja ihastusta, hintakaan ei hirvitä. Paloaika, 30 tuntia, tuntuu riittävän pitkältä. Meille näitä kynttilöitä tulee varmasti vielä lisääkin, toivotavasti vaan löydetään lähikaupasta, pitänee laittaa kauppiaalle vinkkiä :)

Iloista on tuo ihonhoito mukavan konsultin ohjauksessa, jokaiselle löytyi sopivia tuotteita ja voi kuinka posket tuntuivat pehmoisilta! Suosittelen kokeilemaan. Ihonhoito-  ja meikkausillat ovat tosi hauskoja ja nuo tuotteet ovat ihan huipplulaatuisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti