lauantai 14. syyskuuta 2013

Kun vaan ei onnistu

Kesäkuun lopussahan mulla oli ne Perfect Home kutsu... Niin, ostin sieltä sen ihanan New York kattovalaisimen, jota olin jo vuoden suunnitellut, mutta en ollut raskinut, ennen kuin nyt, kun oli emännän extraetuna.

Eihän se mennyt niin kuin Strömsössä, ei sitten alkuunkaan.

Ihan ensiksi, kesti pari viikkoa saada lamppu, toimitusaikojen venyminen oli kyllä jo tilatessa tiedossa. Seuraava huomio olikin, että eihän sitä lamppua saada kattoon laitettua, koska sähkötyöt olivat jääneet hitusen kesken, ei ollut paikkaa mihin kiinnittää lamppu, joten siitä vaan sähkömiehelle soittoa ja sitten vaan odoteltiin, että sähkömies ehtii käymään.Tulihan sekin asia sitten viimein hoidettua ja siinä vaiheessa huomattiin, että lamppuhan onkin valmiiksi rikki. Tällä kertaa soittoa ja viestiä myyjälle ja jäimme taas odottelemaan. Nyt siis uutta lamppua. Se tulikin melko nopeasti ja siitä sitten taas miehen kanssa lamppua asentelemaan, jollon huomasimme, että eihän meillä ollut oikeanlaista blugia, ei siis sähköä lamppuun ennen kauppareissua ja uskokaa huviksenne, eihän niitä meidän paikkakunnan liikkeissä ollut. Seuraavana päivänä siis työmatkalla uutta kauppareissua ja löytyihän se oikeanlainen blugi. Juuh, vaan ei ongelmat siihen päättyneet, ei meillä ollut oikeanlaista lamppua, isot lamput kun eivät käyneetkään, piti olla pieni lamppu isolla kannalla. Nyt jo meinasi usko loppua, alkoi pahasti tuntua siltä, ettei meillä koskaan enää eteisessä loista sähkövalo.
Kaupan kautta kurvattiin jälleen ja uskokaa vaan huviksenne, ostettiin ihan liian himmeä lamppu, joka tuolla nyt kuitenkin edelleen tuikuttaa himmeää valoaan. Katotaan, josa vaikka joku päivä jaksais tutustua tuohon energiasäästölamppujen käsittämättömään maailmaan ja jos ymmärryksen valo syttyy, saatan ehkä saada eteiseen tarpeeksi valaisevan lampun.

5 kommenttia:

 1. Raisa, mua alkoi ihan hymyilyttää tuo lamppuepisodi. Kyllä se kaunis on kaikesta huolimatta, mut hyvä tietää nuo jutut, sillä mäkin olen himonnut ko. lamppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muakin nyt jo hymyilyttää :) Jos haluat katsoa miltä näyttää luonnossa, niin poikkea katsomaan, nythän siellä on taas tarjouskin tästä lampusta.

   Poista
  2. Kiitos, poikkean joku kerta :)

   Poista
 2. Välillä se vastustaa ja silloin kun vastustaa tuntuu, että uskokin jo menee :) Kaunis lamppu joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tarpeeksi vastustaa, niin jonkin ajan kuluttua tapahtumista tulee hauskoja tarinoita. MInuakin nyt jo hymyilyttää ja kyllä tuo lamppu on kiva :)

   Poista