keskiviikko 14. elokuuta 2013

Meillä on taas raksattu

Jotainhan sitän pitää vissiin nykyään aina rakentaa. Ainakin siltä alkaa tuntua; ei sillä että se ikävää olis ollut, ihan kivaa pinetä kinastelua ja sitähän mää sanoin sanailua miehen kanssa :)

Viime syksynä myrkyt riepottelivat meidänkin roskista välillä melkein naapuritontille ja sieltä sitä sitten pusikosta etsittiin. Nyt kun alettiin tutkailla mitä meidän lautakasasta löytyy, päätettiin alkaa rakentaa roskikselle tommosta "vartiokoppia". Katosta siihen ei anakaan vielä tehty, koska siinä tapauksessa oltaisiin tarvittu toimenpidelupa, ja kuka sitä nyt jaksaa odotella, kun kerran vauhtiin pääsee.

Ylijääneistä porraslaudoista tehtiin lavetti ja tukipuut kopille ja taas talosta jääneistä hirsipaneleista jakulmalistoista seinät ja vielä ikipuusta kaidelaudat päälle ja siinä se. Tulipahan siitä hyvä, vaikka itse sanonkin, kyllä nyt pitäis roskiksen pysyä omalla pihalla ja jos joskus päätetään hankkia se nelilaatikkoroskis, niin sekin tuohon mahtuu.
Jossain vaiheessa, ehkä vasta ensi kesänä laitetaan vielä maalia pintaan, nuo laudathan ovat vasta pohjamaalattuja, mutta kellä ne vielä jonkin aikaa siinä kestävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti