lauantai 11. toukokuuta 2013

Aurinkoenergiaa

On tainnut aurinkoenergiaa siirtyä minuunkin, kun heti aamusta sain aikaan pestä etuterassin. Se olikin täynnä pulkkaa, liukuria, pahvilaatikoita, lasten vanhoja hiekkaleluja ja kaikenlaista muuta kamaa. Ei sitten yhtään kivan ja kutsuvan näköinen. Osa tavaroista lensi roskiin saman tien, osa siirtyi varaston perälle, ai kai nyt enää saada opulkka- ja liukurikelejä??? Suomen kesä kyllä osaa yllättää, mutta toiveikkaana pistin ne kuitenkin sinne ihan peränurkkaan :)
                                                        Siinä se on, puhtoinen terassi

Sitten käytiin vielä kierros Porttipuiston myymälöissä. Olisin halunnut valkoiset kalusteet, mutta niitä  näytti sopivan pieniä olevan vain Sotkassa, ja sieltäkin olivat tuolit loppuneet, joten napattiin kyytiin Askosta tämä puutarhakalustesetti. Vintiltä käytiin Nupun kanssa katsomassa ja valikoimassa matto. Kiv pöydällä on Juniorin löytö ja kulkenut mukana jo edellisestä asunnosta, joten siihen senkin nostin, pöydälle.

Orvokkiparka on parhaat päivänsä nähnyt, ei ne jostain syystä minusta tykkää, taitaa siirtyä tuonne lannoitustehtäviin. Uusia kukkia ne vielä halunnut hankkia, pelkään yöpakkasia ja odottelen kesäkuuta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti