keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pientä tuunausta

Aina kun meillä kävi vieraita, huomasin, ettei se muille ole niin itsestään selvää missä se wc sijaitsee, kuin se minun mielestäni ilmiselvästi pitäisi olla. Niinpä päätin edes yrittää tehdä asialle jotain, tiedä sitten kuinka paljon tästä apua on... Tästä kun ei niin kovin selkästi näkyvää tullut, mutta toisaalta en halunnut, että kirjaimet ihan silmille heti hyppii, olishan vaihtoehtona ollut myös mustat kirjaimet, mutta ei se jotenkin minusta istunut, ei ollenkaan.
 Vähän sentään pyyhkäsin reunoihin väriä, että pinetä kontrastia saisin aikaan ja ainakin näin lähikuvassa erottuu oikein hyvin :)


tiistai 30. lokakuuta 2012

Ihanaa lämpöä

Kyllä takkatuli on ihan parhautta, mikä onkaan ihanampaa ja kodikkaampaa, kuin ulkoa tullessa voit mennä  takan ääreen lämittelemään. Tai vain istua ja lumoutua tulen liikkeistä. Saatan istua katselemassa tulta vaikka kuinka kauan aikaa!

maanantai 29. lokakuuta 2012

Tähdet, tähdet

Nyt ne saa laittaa, eikös vaan? Siellä ne nyt kuitenkin ovat, oi,e ttä tykkään niistä! 
Jouluksi pitää vielä ehkä verhoja vaihtaa, tai sitten keksiä niihin jotain kivaa, mutta nytkin on Nupun mielestä ihan liian jouluista, kun nyt olis vasta Halloween aika kuulemma. 



Ei se mitään, minusta on ihana alkaa jo fiilsitellä JOulua <3

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Joku muukin enteilee Joulua

Nimittäin tämä meidän joulukakstuksemme. Koko kesän se sai viettää terassilla, enkä tainnut muistaa kastella kuin pari kertaa kesän aikan, mutta eipä tuo pahekseen pistänyt, nyt kukkii kauniisti ja nuppuja on vielä tuloillaankin, kannatti kiduttaa sitä vähän. 
Vaalippäivä meni mukavasti, käytiin ensin äänestämässä, tytär lähti issikkavaellukselle kaverinsa perheen kanssa (äiti oli vähän vaan kade) muu perhe lähti Jumboon ostoksille, pojalle piti saada uusia housuja, kun vanhat on joko menneet pieniksi tai kuluneet puhki. Kotona laitettiin takkaan tuli ja tehtiin vähän ruokaa, sellaista mukavaa yhdessä oloa ja elämästä nauttimista. Uloskin ehdittii koiran kanssa lenkille, ihana sää, vaikka aika kylmältä tuo pakkanen aina näin alkutalvesta tuntuu.

lauantai 27. lokakuuta 2012

Rännit paikalleen

Mies on ollut ahkerana, hän on ihan itse laittanut autotalliin rännit paikalleen, minun toimiessa lähinnä seurana ja kantoapuna ja käskytettävänä.
Tässä on jo kourut kiinnitettynä, vielä pitäisi vähän lyhentää
palapelin palasia
 Seuraavana oli vuorossa palapelin kokoamista, mikä nyt mahtuu mihinkin ja miten päin tulevat, siitä saatiin toki pientä kinaa aikaan :)


Nyt on jo räystäskouru katkaistu ja yläpuolen mutkat paikallaan, alkaa näyttää hyvältä!
Ja kyllä se valmistui, ihan hienot tuli, vaikka itse sanonkin. Kaikkea sitä oppii kun vaan tekee, olen kyllä ylpeä miehestäni !

Me siis saatiin räystäät paikalleen ennen talven tuloa. Alkaa näyttää siltä, etä meillä on jäljellä ainoastaan pihatöiden tekeminen, ensi kesänä sitten sen kimppuun. Nyt voi alkaa suunnitella jo Joulua, kun tuli tuota luntakin vähän.

perjantai 26. lokakuuta 2012

Sataa lunta...

 ja ne kukkasipulitki jäi laittamatta. Mulla oli ihan vaan muutama kukkaispul, että meidänkin pihalla olisi keväällä edes jotain pientä, vaan siinäpä ovat pussissa edelleen. Ellei viikonloppuna sitten tule taas lämmintä, niin sinne varaston laatikkoon taitavat jäädäkin :(

Mutta ollaan me sentään jotain saatu aikaankin :) Tai siis enimmäksenn mies on, olin apuna vai pitäisikö sanoa seurana... Kai minä jotain teinkin vähäsen, mutta siitä enemmän vähän myöhemmin, kun saan kuvat viimein koneelle.

Nyt vielä mietiskelen niitä kukkasipuleita, kun meidän pihalla kasvaa vaan maitohorsmaa ja nokkosta. No olihan meillä sentään pari kauran korttakin seassa ja jotain ihan kivan näköisiä pineiä keltaisia kukkia paljon :) Vaan kun en minä niitä keltaisia oikeastaan pihalle halua...

Tällaisia tulppaaneja olin kuvitelut näkeväni

 Ja tällaisia krookuksia

No, vaikkei kukkia tulisikaan, niin onpahan piha kuitenkin muuten ihan siisti, jotain lohtua sentään!