tiistai 21. elokuuta 2012

Tuunaten

Tiedättekös, kun joskus sitä etsii ja etsii jotain tiettyä juttua tietämättä itsekään mitä oikein etsii ja aluksi luottaa siihen, että kyllä se sieltä tulee kohdalle, eikä se sitten tunnu tulevan ollankan. No, vähän niin meille kävi keittiön saarekkeen lampun kanssa; mikään ei tuntunut juuri olevan ihan se oikea, melko liki mentiin monta kertaa. Jossain vaiheessa päätettiin, ettei laiteta lamppua ollenkaan ja hankittiin tuo teline Puupajalta. Ja olihan se kiva, mutta ei se sitten kuitenkaan ihan yksin riittänyt. Mutta minkälainen lamppu sen seuraksi sitten saataisiin, sen kun pitäisi sopia tyyliin,valaista hyvin tai sitten valaista hyvin ja olla huomaamaton, jotenkin "sisäänrakennettu" tuohon telineeseen. 

Satuttiinpa sitten yhtenä kesälomapäivänä Porvoon vanhassa kaupungissa pyöriskelemään ja juuri kun oltiin jopois lähdössä, huomasin Riimikkoa vastapäätä pienen sisistusliikkee, jonka nimeä en nyt harmikseni millään saa mieleeni, mutta ah mitä aarteita siellä olikaan ja vaikka kuinka paljon! Mieheni sieltä tietysti bongasi upeat kyntilälyhdyt ja kyseli mitä tykkäisin, josko nämä kävisivät ja siinähän ne ilmiselvästi olivat!

Sähkömiehen saavuttua tekemään meille autotallin sähkötöitä sai hän jälleen kerren kuulla vienon kysymyksen mitenköhän vaikeaa olis yhdistää teline ja kynttilälyhdyt ja tehdä lamppu meille.Ei kuulemma ollenkaan vaikeaa, joten eik kun töihin vaan :)  

Alkuun kuva lyhdyistä sekä, tässähän ne jo roikkuvat nurin päin käännettynä, kun en muistanut kuvaa ennen tuunausta ottaa

valaistuna

ilman valoa


valmiina 

ja vielä vähän etäämpää valmiina
No nyt on viimein sellainen lamppu, jonka tunnen sopivan juuri tähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti