lauantai 26. toukokuuta 2012

Perfect home

Tämä päivä on mennyt tosi mukavasti, läysin joku aika sitten netistä uuden tuttavuuden, Perfect home kotikutsut ja ajattelin, kun uudelle alueelle on muutettu, kutsua vähän naapureita kyläilemään sisutuskutsujen merkeissä. Oli todellakin mukava uusi tuttavuus, kiitokset Marjolle ja ihanille uusille naapureille, oli onnistuneet mukavat kutsut ja tunnelma jätti hyvän mielen :)
Kutsujen jälkeen jatkettiin talon maalausta. Siinä sitä onkin urakkaa kerraksenn, muta hieno tulee, kunhan joskun valmiiksi saadaan. Ainakin osa maalataan itse, saas nähdä kuinka päätyseinien käy, ovat aika korkeat...

Ihan itse pesty seinä ja maalattu koriste :)
Tyttäreni on nyt innostunut kynsien koristelusta ja maalasikin mulle tosi kivan näköiset kynnet alkuviikosta.   Sen verran kuitenkin jo lohkeilivat, että piti ottaa loputkin pois. Suunnitelmissa oli (siis hänellä) että tekisi mulle ihan uudenlaiset kynnet tänään, mutta kannattaako näitä juuri koristella, kun huomenna maalaus kuitenkin jatkuu...Jospa vaikka katsottaisiin tilannetta huomenna uudelleen, saattaisivat jopa kestää maanantain ja tiistain töissä ... ja tallilla... saisin näyttää hepoillekin upeat kynnet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti