tiistai 14. helmikuuta 2012

Nyt ei oikein jaksaisi

Juuri tällä hetkellä ei tämä rakentaminen enää yhtään innosta. Ei jaksaisi näitä ainaisia erimielisyyksiä ja väärinymmärryksiä, vai mitä sitten ovatkaan...välillä tuntuu että tahallisia huijausyrityksiä :( No, tuosta enemmän kunhan vähän vielä tarkistan pari asiaa.

Meillä on nyt kuitenkin eilen timpurit aloitelleet autotallin rakentamista ja aika nopeastihan se sieltä lähtee nousemaan, vaikka tänään eivät tänne tulleetkaan (huomenna taas jatkuu) yhtään ei vaan jaksaisi mitään tarjouksia ja tilauksia ja toimitussopimuksia sun muita, olisko joku innostunut hoitamaan nämä jutut meidän puolesta? Vapaaehtoisia?
Tavallaan on helpompaa nyt kun jo jotain asioista tietää, mutta toisaalta se on vaikeampaa, kun itsekin jotain sentään osaa vaatia, eikä yhteisymmärrystä aina ihan helpolla synny. Ärsyttää muyöskin kohtelu, joita joiltakin firmoilta saa, kun tyhmälle pikkuvaimolla vähän asioita selitetään! En edes viitsi noille vastata, jätän ihan täysin huomiotta moiset tyypit, miettiköön siellä itsekseen, mikä menikään vikaan.

Onhan se kiva, jos tuo autotallikin nyt pikapuoliin saataisiin valmiiksi, mutta kun... Kaipa tämäkin tunne menee ohi ja saattaa jossain vaiheessa pelkästään iloita tästä projektista, joka kuitenkin on ollut antoisaa aikaa, pienistä vastamäistä huolimatta. Sisälläkin vielä riittää vähän hommia, vieläkin puuttuu verhotankoa ja tietty niitä verhojakin ja se kodinhoitohuoneen seinäkin on tekemättä. Eikä Topi-keittiöt ole vielä toimittanut kaikkia puuttuvia osia. Siitä tulikin mieleeni, taidanpa mennä laittamaan heille sähköpostia ja kyselyä toimitusajasta (huokaus)

Onneksi voi välillä istahtaa ihailemaan jo suunnilleen valmiina olevia huoneita, ja iloita niistä onnistuneista ratkaisuista, joita emme vaihtaisi muuksi vielä näiden vajaan kahden kuukauden asumisen jälkeenkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti