maanantai 18. heinäkuuta 2011

Tänään tapahtuu

Hihii, ei sitä aggregaattia oltukaan varastettu, vaan sähköyhtiön pojat olivat käyneet laittamassa sähkötaulun paikalleen ja vieneet lainalaitteensa pois. Unohtivat vaan meille ilmoittaa asiasta. Helpotuksen huokaus :)

Ajelin aamulla raksan kautta, kun käytin lasta hammaslääkärillä ja siellä olikin betoniauto myllyä pyörittämässä ja lattiavalu kovaa vauhtia etenemässä. Enpä sitten viitsinyt sinne jalkoihin mennä pyörimään.

Maalämpöpumppufirmastakin soiteltiin, että joko sinne mahtuisi poraamaan, vaan mehän ei itse oikein osata aikataulusta sanoa, kun tämä homma on vastaavalla mestarilla hanskassa,e i auttanut muuta kuin kehoittaa soittelemaan sinne päin, vaikka käsittääkseni pihalla pitäisi tällä viikolla olla tilaa poran tulla, kunhan saadaan nuo ulkolaudoitukset valmiiksi ja niitähän aletaan huomenna laittamaan.

Laudepakettiakin jo tarjottiin... Ei taida vielä olla lauteille kiinnityspaikkaa, mutta josko nuo vielä mahtuisivat nykyiseen autotalliin ulko-ovien ja kiukaan ja ennestään varastoidun tavaran sekaan. Meille kun ovet ja kiuas saapuivat jo kesäkuun puolella, vaikkei ollut vielä kuin ulkoseinät paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti