keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Yöpöydät

Läydettinhän me viimein mieleiset yöpäydätkin, Jyskin valikoimista ja puoleen hintaa :) Kyllä jotenkin muutti koko makkari kotoisammaksi, olin tosi tyytyväinen, kun nämä saatiin kasattua. Vielä pientä sisustusta  ja hyvä tästä tulee :) Nuo sängyn kaukosäätimen piuhat on kyllä rumat, niille pitää keksiä jotain.

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Eteisen penkki

Viikonloppuna sain myös ommeltua eteisen penkkiin pehmusteen. Ai että olikin taistelua napinläpien kanssa, kuinka mulla olikin unohtunut etten tykkää siitä yhtään, mutta ehkä hyvä niin, koska nappikiinnityksellä tämän tein syystä että unohdin ostaa vetoketjua tai tarranauhaa. Näyttää vähän muhkuraiselta, mutta olin kuitenkin aika tyytyväinen lopputulokseen. Ja hyvä siinä istua :)

maanantai 19. maaliskuuta 2012

uudet verhot keittiöön

Sain viikonloppuna ommeltua viimein keittiöön mieleiset verhot. Ehkä pitäisi vielä tampit ommella, mutta ihan kivalta näyttävät näinkin, tuli jotenkin kotoisampaa :) Kyllä sitä ompelemista riittikin, nämä ja vielä sen yhden ikkunan kappa lisäksi, siitä nyt unohdin ottaa kuvan, kun jotenkin keskityin vain tähän ikkunaan ja miettimään tamppeja. Seinälle on vielä keksittävä jotain, mutta se jääköön nyt odottelemaan ja hautumaan rauhassa, jotain Porvoossa viime kesänä nähtyä vähän kangertelee mielessä, mutta katsotaan nyt vieläkö sieltä löytyy, vai onko jo jotain ihan uuttta ihanuutta ;)

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Viimeinenkin seinä on valmis

Nimittäin tämä kodinhoitohuoneen ikkunaseinä. Se jäi kekseneräiseksi, kun tuota kaapin alta näkyvää panelia ei voinutkaan mittavieheiden vuoksi laittaa yläosaan seinää (ei olis kaapin ovi auennut) tuumailtiin siis hetki ja sitten mies laittoi tuohon lasikuitutaperin ja maalasi sen vielä päälle valkoiseksi ja samalla siis saatiin sitten viimeinenkin verhotanko paikalleen ja verhotkin ompelin vasta tänään, mitä sitä aiemmin olis kannattanutkaan, kun ei ollut tankoakaan :) Ajatella, alkaa olla aika valmista! Suihkuseinä taitaa olla ainoa mikä puuttuu ja sekin on valmiina odottamassa, että on aikaa se asentaa, tai eihän se edes ole ihan pakollinen, mutta halutaan kuitenkin vähän suojata naulakosta pyyhkeet ja kylpytakit vesiroiskeilta.

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Tähtiä


Ihastuttiin pojan kanssa kovasti Gantin ihanaiseen sängynpitteeseen, mutta hinta vähän tökki; en ole valmis maksamaan päiväpeitteestä 260 euroa, mutta poika tahtoi tähtipeiton ja kun sellainen sattui eteeni Tarjoustalossa, hintaan 30€, niin mukaanhan se tarttui. Oli muuten ainoa jäljellä oleva sininen... Ei ole ihan niin kivaa kangasta kuin se Gantin peite olisi ollut, mutta oltiin molemmat kuitenkin ihan tyytyväisiä, joten siitä viis :)
oikeassa reunassa näkyvä hyllykkö on Ikean hankinta, sinne sitten kasataan melko varmasti akkarit ja todennäköisesti legoja, niitä kun tuntuu riittävän joka ainoaan hyllyyn ja hyllynkoloon! Matto pitäis vielä laittaa uusi, kunhan keksitään millainen olis kiva.

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Nupun valaisin

Valkoista se tänne Nupunkin huoneeseen sitten kuitenkin tuli. Ensimmäinen ihastus hänellä oli pinkki lamppu, jonkka näki jossain kuvastossa, oli ihan varma, että tuo se on! Oli todella yllättynyt, Nuppu ei ole koskaan ollut mikään prinsessatyypppi, eikä ole pinkistä tykännyt. No hetken sitä kesti, seuraava versio oli takuuvarmasti kirkkaan vihreä, se olikin enemmän Nupun tyylinen (äitiinsä tullut) sitä sitten aikansa pyöritteli ja käytiin katsmassa ihan livenäkin, mutta siinä vaiheessa mielei jo muuttui, ei se ehkä sittenkään...
Vaan tämä se hurmasi Nupun ensinäkemältä, siinä se on ihan Kodin ykkösestä löytyi tämäkin ja itse Nuppu sen myös kasasi, ihan pikkaisen äiti auttoi yhdessä tiukemmassa kohdassa. Viimeaikoina tosin on ilmassa ollut pientä tyytymättömyyttä huoneen värittömyyteen ja ehkä valaisinkin olisi voinut olla värikkäämpi...
Saas nyt nähdä mitä keksitään, kun huone on kuulemma ihan liian aikuinen...

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Moon niin ylpeä meistä

Ihan itse saatiin laitettua autotallin ja varaston puhallusvillat! perjantaina jo käytiin hakemassa 30 pakettia puhallusvillaa ja kone lainaksi Sipoon Raudasta. Pikkasen jänskätti kuinka me homma hanskataan, mutta hyvin meni! Ja onneksi otettiin varmuuden vuoksi pikkusen reilusti villaa, meni nimittäin ihan nappiin tällä määrällä, kun piti painumavara täyttää. Nyt saatiin laitettua puhaltimet talliin ja varastoon, jos vaikka sulais lumet ja jäät, että saatais lattiavalukin tehtyä.

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Johanna pitää arpajaisia

ja tänne kyllä kannattaa mennä tykkäämään. Voi mitä kaikkea ihanuuksi sieltä löytyykään ja saat mahdollisuuden voittaa lahjakortin White Coast verkkokauppaan, älä siis enää mieti vaan kiirehdi  :)

Ihana sattuma

Keittiölamppu oli toinen tosi vaikea kohde, toinen lamppu onkin hankkimatta vielä, kun ei ole sopivaa kohdalle sattunut, mutta tämä löydettiin Puupajan nettisivuilta ja ihastuttiin ja päätettiin tilata, siis näkemättä kohdetta varsinaisesti livenä... Välillä jo kovasti kaduttiin, että mitä tulikaan tehtyä, ja ajateltiin jo sijoittaa saarekkeen yläpuolelle, mutta kun saatiin lamppu kotiin, oli paikka ihan ilmisesti siinä mihin alunperin suunniteltiinkin ( ei olisi edes mahtunut saarekkeen mittoihin) Yllätyttiin siitä kuinka iso lamppu oikeasti olikaan, mutta on just passeli tuohon pöydän yläpuolelle, olen niin hirrrveen ihastunut tuohon lamppuun :)
Lampun mitat ovat 143x43cm (ilman ketjua)

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Valosta asiaa

En ole aikaisemmin ollut kovin kiinnostunut siitä miltä valaisimeni näyttävät, kunhan valaisevat, mutta tämän raksaprojektin myötä on siihenkin tullut muutosta, nyt olikin yllättävän vaikea löytää sopivia valaisimia ja siitä syystä osa on vieläkin hankkimatta. Olohuoneeseen halusimme kuitenkin ajoissa hankkia kattovalaisimet säädettävien halogeenispottien lisäksi ja pitkän harkinna jälkeen päädyimme näihin Kodin Ykkösen Roomlight Lima-plafondeihin, joita meille siis tuli kaksi kappaletta. Vaihtoehtovärejakin löytyi sekä hopea, että antiikkimessinki, meille oli itsestäänselvyytenä ainoa vaihtoehto hopea.