lauantai 22. helmikuuta 2014

Leipomispäivä

Pitkästä aikaa, kun lomallakin olen, päätin  etsiä pakastimen kätköstä ryisleipäjuuren ja leipoa muutaman limpun. Esille etsin myös Varpulan emännältä saadun ohjeen ( ja sieltähän se juurikin on kotoisin)
Takka oli lämmitetty eilen, joten uunin esilämmitys oli kunnossa. Sitten vaan tulet leivinuuniin
Siinä niitä leipiä odottelee uuniin pääsyä
Ensimmäiset leivät uunissa, kylläpäs näyttää pieneltä
Ja siinähän. Iistä jo on valmiina, kohta päästään maistamaan!

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Uusi lelu

Tai onhan tämä jo jonkin aikaa meitä ilahduttanut. Ostettiin miehelle joululahjaksi ja iloksi koko perheelle tällainen Dolce Custon kapselikone. Kiva kun mikä! Varsinkin lapset tykkä kaakaosta. :) cupsoloon verrattuna on helppo käyttää. Sen verran huomasin, että kun Cuosolln Chai latte teestä tykkäsin kovasti niin Dolce Custob vastaava maistuu lähinnä riisipuurolle...

tiistai 18. helmikuuta 2014

Ensimmäinen testiviikko ohi

Ensimmäisen buzzauksen testiviikon testasin tätä harjaa:

Tämä kiinnosti minua eniten, koska aikaisemmin olen käyttänyt vain pyöreitä harjoja.
Vaikka harjasosa onkin ihan normaalikokoisen harjan kokoinen, niin kaksiminuuttinen alkoi tuntui hengästyttävältä urheilusuoritukselta sähköhammasharjan ollessa kyseessä.
Puhdasta jälkeä tulee helposti, mutta kun on suhteellisen pienellä suullla varustettu, niin jotenkin tämän harjan käytössä lyhyempi aika olis ollut kiva. Kesken kaiken kun harjaa ei halua suusta ottaa, ettei tule samalla roiskittua hammastahnalla koko vessaa.
Keikan kaikkiaan kuitenkin oikein toimiva!
#oralbhymy #buzzador

lauantai 15. helmikuuta 2014

Kevät tulee!

Pakkohan sen on tulla ja laitoinpa sitten hiukan väriä vessaankin :) Piristävää ja niin tyttömäistä! Onahna tuo matto vähän räikeän pinkki, mutta nyt pitää saada väriä elämään ja piristystä mielellä. Ainakin hymyilyttää aina kun nämä näkee. Näytti Ikeassa olevan uutuutena myös turkoosia ja vihreää mattoa, katsotaan jos vaikka niitäkin pitäis jossain vaiheessa hankkia...
Korutelinekin on nyt ainakin väliaikaisesti sijoitettuna vessaa, löytyi meidän ikiomasta Vanhasta kauppatalosta ja oli ihan pakko ostaa, kun Nupun korut olivat milloin missäkin (ja ovat edelleenkin...) on tuohon muutama munkin koruni eksynyt, kun muuten olis ollut niin tyhjän näköinen ;) Nuo turjoosit korut sain lahjaksi blogiystävältäni Kirsiltä ja aikas ihania ovatkin!

tiistai 11. helmikuuta 2014

Oral-B buzzaus

Pääsin mukaan buzzaamaan Oral-B:n sähköhammasharjan erilaisia vaihtopäitä. Paketti saapui tänään ja nämä paljastuivat paketista.
Ensimmäiseksi testauskohteeksi valisen tämän Trizone pään, koska se kiinnostaa minua eniten. Aikaisemmin mulla on ollut vain pyöreitä vaihtopäitä ja niissäkin olen pitäytynyt ihan perusmallissa. Saas nähdä löytyykö uusi suosikki! #oralbhymy #buzzador

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Sininen, valkoinen, sinivalkoinen

Kyllä vaan näyttääkin oudolta, mutta juu, tykkään kyllä :) mies on aina toivonut sinivalkoruudullista ja pärin ilahduttaa häntä hiukan ja vaihdoin keittiö (joulu)verhot sinivalkoruutuisiin kappoihin ja kyllähän tuo ihan raikkaalta näyttää. Ei yhtään hullumpaa vaihteeksi. Vaikka eniten tykkään edelleen blogeista pellavaverhoista. Voihan näitä silti kesään asti käyttää :) sopii hyvin lumisen maiseman kanssa.

Eilen tehtiin tämän talven ensimmäiset lumityöt. Koko perheen voimin meni reilu tunti. Poika katseli hieman kateellisena naapurin lumilinkoa, mutta vaikka rankkaa olikin, niin saatiinhan tuo hyvin käsivoiminkin hoidettua. Perheen yhteistä tekemistä ja hyötyliikuntaa. ( yritin murkkuikäsellekin selittää, kuinka kiva on yhdessä tehdä, just joo, läpi meni ;)  )