sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Vuosirenkaita...

Niitä on tullut vähän lisää kerrytettyä ja niiden myötä kävuosien numerokin on suurentunut. Tänä vuonna olin kyllä sitä mieltä, että kannatti! Kotiin tullessani minua odotti perhe, joka heti eteisessä kajautti onnittelulaulun ja kaunis kukkapuketti ojennettiin käteen. Keittössä minua odotti vielä kaunis pehmoinen sisustussydän <3. Lahjaksi sain vielä vaellusratsastuksen Torpin Tallille itse varaamaani aikaan! Kyllä nyt kelpaa hymyillä ja kyllä hymyilyttikin :)


Kukat sopivat niin hyvin väreiltään...
Sydän vielä etsii varsinaista paikkaansa
Miksiköhän nuo kuvat siirtyiv't vasempaan laitaan?? En saa niitä enää siirrettyä, jos jotain yritän, niin poistuvat kokonaan

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Jouluinen sydän

 Askarteluhuonettani on koristanut tämä kaunis sydän, jonka sain aikanaan Pappi Puikoissa blogin Outilta arpajaisvoittona. Toinen puoli on vähemmän jouluinen, mutta tämä, se sopii ihanasti joulun odotukseen. Päätin nyt vaihtaa sen paikan eteisen oveen, että sen näkee heti kun meille tulee
Tässä vielä lähikuvassa, eikö olekin kaunis!

perjantai 2. marraskuuta 2012

Kelokello

Tämä kello on isäni viimeinen joululahja meille, hänen viimeisenä joulunaa, kun kunto ei enää ihan paras ollut, mutta viitteitä siitä, että se viimeinen olisi, ei todellakaan ollut olemassa. Muistan kuinka käytiin pajalla, jossa tämä kello oli, ihastuttiin tähän heti. Tekijä ei halunnut myydä, sanoi, että niin harvoin tällaisiin puihin törmää, ettei halua tästä luopua. Jouluaattona yllätys oli sitäkin suurempi siis, kun tämän paketista kaivoin. Millähän lie oli isä saanut suostuteltua kellon valmistajan luopumaan, en tiedä siitä, mutta minulle tämä on hyvin rakas ja tärkeä muisto isätäni, tämä kuvastaa hyvin meitä kahta yhdistänyttä rakkautta kaikkeen käsintehtyyn ja vanhaan.

torstai 1. marraskuuta 2012

Vanha ystävä

Meillä makuuhuoneessahan on Perfect Homen sisutushylly ja siinä ovat tähän asti olleet meidän haakuvamme ja family-kehyksissä muutenkin kuvia meidän perheestämme, sekä mummoni vanhat köyhönhopeaiset kyntttilänjalat ja mieheni niihin hankkimat kynttilät, nyt oli joku (mies? lapset) laittanut hyllylle minun vanhan pupuni, jonka mummini on minulle ostanut kun olin alle vuoden vanha, ja kyllä, ihan selvästi tässä oli pupun kokoinen paikka! Siinä hän nyt on, rakas, vanha ystäväni.