lauantai 22. syyskuuta 2012

Viimeinen

Vielä ennen kuin Sweet Living myymälä sulki ovensa, kävimme ostamassa sieltä keittiöön kellon. Keittiön kellossa on tietenkin leipuri. Olen tosi surullinen kun ainoa paikallinen lahjatavaraliike sulki ovensa :( 
Mutta kun tilanteet ovat mitä ovat, on toimittava oikeaksi katsomallaan tavalla. 
Jotain tämä kello vielä seinälle kaipaa kaverikseen, mutta katsellaan mitä vastaan tulee ja kavereita kello saa, kun oikeat löytyy kohdalle :)

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Upea päivä!

Mitä mahtavin päivä takana, aurinkoa, ulkoilua, mukavaa seuraa! Oltiin siis koko perheen voimin mukana asukasyhdistyksen sieniretkellä/vaelluksella. Sää suosi meitä todellakin, aurinko paistoi ja oli tosi lämmintä, siis melko hikiset oltavat lähellä Sipoonkorpea :) 

Puolukkakori
Jotkut keräsivät puolukoita, tuo söpö puolukkakori ei siis ole minun, mutta kun se näytti niin kivalta :)


Onnekseni meidän Nuppu on niin hyvä löytämään sieniä, että mekin saimme ihan mukavan saaliin, joka nyt on jo kastikkeeksi valmistunut ja ah mikä tuoksu siitä tulikaan! Nam!


Meidän sienisaaliimme
Seura oli mukavaa ja mukanamme oli hyvä opas, tutustuttiin luoliin ja ihailtiin upeita maisemia. Makkaratkin saatiin paistettua ja jopa perheen pienimmät jaksoivat yllättävän hyvin mukana. Nyt kyllä jaloissa tuntuu, mutta niin hyvällä tavalla. Kyllä ensi yönä varmasti uni maittaa!