tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kerro, kerro kuvastin

Tiedättekös, on se melko kauheaa naisihmisen elämässä, kun talossa ei ole kokovartalopeiliä! Ja meiltä sellainen puuttui yli puoli vuotta!!! Iiiik!
No nyt se on viimein kuitenkin kotiutunut, eikä sitä enää meinaa muistaa käyttää... Joka kerta ohi kävellessä, kun kuvajainen siellä häivähtää, iskee säikähdys, että mikäs hiippari siellä menee :)

Pientä päänvaivaa tuotti kiinnittäminen, tämä kun oli sellainen lattiamallin peili, mutta ei me sitä lattialle tahdottu. Onneksi miehellä alkoi viritä suunnitelma, ja sitä ääneen tuumailtuaan, mulla välähti, että meillähän on tallessa ne koukut, jotka tästä hyllystä poistettiin ja nehän voisivat passata tähän tarkoitukseen. Ei kun tuumasta toimeen ja pienen mittailun ja tuumailun jälkeen, siinä se on ja tuo kiinnitys ei ollenkaan näytä pahalta, tai ainakin minä tykkään! MItäs sanotte?

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Vihreä kuin kevätniitty

Nuppu kun niin kovasti tykkää vihreästä, niin nämä pussilakanat nähtyäni en voinut niitä kaupan hyllylle jättää, täytyyhän sitä saada väriä lapsen elämään ja huoneeseen, kun on niin monta kertaa valittanut että huone on liian aikuinen :)
Nykyään kyllä nuo kymmenet heppajulisteet antavat ihan kivasti väriä myös, ei enää näytä niin aikuiselta, kuin ennen julisteiden laittoa. Tuolla päätyseinällä on ihan ylhäisessä yksinäisyydessään, kunniapaikalla Nupun hoitoponi Stoja, sinne ei muut päässeet, ykkäspaikka on ana ykköspaikka. On ihanaa, että vaikkei meillä omaa hevosta olekaan, on silti mahdollista saada tällainen rakas ystävä, joka tervehtii iloisesti, kun menee katsomaan. Kerran pidemmän tauon jälkeen, se tervehdys oli niin iloinen ja minkä halauksen Nuppu sai! ( mullekin liikeni pieni halaus kun Nuppua oli tarpeeksi hellitelty) Mulle tuli ihan tippa linssiin, oli se niin liikkistä!

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Ihana yllätys

Kävin lomareissulla Lapissa lasten kanssa, mies sillä aikaa jatkoi työntekoaan, mutta olipas tuo ehtinyt vähän sisutusjuttuja shoppaillakin :) Tällaset ihanat pussilakanat oli meille löytänyt, on kuulemma kyllästynyt näihin vaisuihin ja neutraaleihin väreihin ja halusi vähän väriä :) Aika ihanasti osasi kuitenkin värin ottaa mukaan riittävän hillitysti.
Ihan kunnon vanhan ajan lakanakankaisilta tuntuvat ja tuoksuvat, ainakin kun niitä silittelin käyttöä varten ( mulla siis ei ole mankelia, pitäsiköhän hankkia...) silittämisestä kyllä tulee se ihana tuoksu... ja mikä ihana tunne noissa lakanoissa ja pussilakanoissa on, ihan kuin ennen vanhaan lapsena mummin luona kun kömmittiin vasta pedattuun sänkyyn, tietysti valkoisten lakanoiden väliin. Ei tunnu nykyajan lakanat enää samalta, sen olin jo ihan unohtanut.
Tässä vielä kirjontakuviota lähempää

torstai 19. heinäkuuta 2012

Uutta juniorin huoneeseen

Juniori ei ihan täysin tykännyt verhoistaan, ilmoitti, että tahtoisi sittenkin sivuverhot ja sattuipa sitten sopivasti selailemaan Hobby Hallin mainosta, josta valitsi sitten ihan itse nämä verhot. Ei muuta kuin äiti reissulle hakemaan verhoja ja tyytyväinen on poika valintaansa ollut. Niin on itse asiassa kyllä äitikin, näyttää jotenkin kotoisammalta kuin ennen, vaikka tykkäsin kyllä siitä kapastakin.


keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Pientä kivaa

Nyt alkaa makuuhuoneen sängyn yläpuoli olla valmiina, tai ainakin melkein. Hyllylle aikomani kehyskin löytyi, kuvat vielä puuttuvat tuosta Family kehyksestä, kas kun siinä onkin se seuraava etsintäprojekti... Edelleen meiltä nuo lukulamput puuttuvat, melkin jo löydettiin Ikeasta yhdet, mutta ei sittenkään, ei ne olleet ne juuri oikeat, siispä etsintä jatkuu :)




Tässä lähikuvaa hyllystä. Kynttilänjalat ovat Anna-mummoni vanhoja, köyhäinhopeaa ja olin ne tuonne hyllylle nostanut  lomateissulle lähtiessäni ihan testimielessä.


Lomareissuni aikana oli mies shoppaillut ja kynttilänjalkoihin oli ilmestynyt kynttilät! Ja kuinkas olikaan osannut ostaa juuri ajattelamaani sävyä, olin niiin onnellinen :)

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Huhuja lomalle

Kaikenlaisia huhuja liikkuu, kuulin että meillä olisi vihdoinkin autotallin lattiavalu tehty :) on kyllä jo aikakin! Alun perinhän autotallin piti olla valmis viime syksynä "hyvissä ajoin ennen lumen tuloa"... No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nyt vaan jännityksellä odottelen kotiinpaluuta, että pääsen katsomaan miltä siellä näyttää.

tästä tuleekin sitten kuvaton postaus, en osaa lisätä kuvia, jotain ihmeellistä androidista ja iphonesta tämä höpisee, menee ylu hilseen multa. Palataan kuvien kera sitten kotona.


sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Perheen pienimmälle ja vähän aikuisillekin

Koko ajan tuntuu olevan monenlaista hankittavaa, onneksi ne joskus sattuvat eteen ihan yllättäen ja pyytämättä ;)  Hööks ilmoitteli sähköpostilla alennusmyynnistäja siellä hän se komeili, meidän pikku murusemme ihka oma sänky! Sängyssä tuli kylkiäisinä kiinnostavia tuoksuja, niinpä sitä tutkittiin tomerasti ja suurella mielenkiinnolla välittömästi. 
Onkohan tää nyt hyvä, vai onks tää liian pehmeä...

Toinen jo vähän aikaisemmin hankittu, mutta pitkään etsitty hankinta
on White Coastista tilattu suodatinpaperiteline. Sekin oli alehintaan,
jostain syystä en ollut tätä aiemmin huomannut, onneksi Johanna
vinkkasi :)

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Viimeinkin meillä on myös avainkaappi

 Perfect homesta jälleen on tehty hankintoja :) Wellcome naulakko on je vähän aikaa sitten hankittu, mutta avainkaappi vasta viimesiltä kutsuilta. Voi että kun tykkään molemmista! Viimeinkin se sopiva avainkaappikin löytyi ja nyt se jo saatu seinällekin :) Eleensä kaikki pitkään suunnitellut hankinnat jostain syystä jäävät vielä odottelemaan kohtuullisen pitkän aikaa paikalleen ruuvaamista sen jälkeen kun ne on viimein saatu hankittua. Onkohan se sitä, että on jo tottunut olemaan ilman?
Sinne ne eteiseen kivasti asettuivat omille paikoilleen

Tässä nvielä avankaappi lähempää. Koukkujen yläpuolella on kivat peltiset numerotaulut :)