maanantai 25. kesäkuuta 2012

Mitä meille kuuluu?

No ainakin edelleen paljon maalausta. Talo on maalattu valmiiksi, mutta sade on sotkenut autotallin maalusurakkaa. Onneksi se on kuitenkin paljon helpompi juttu, kuin talon maalaus, joten eiköhän siitäkin vielä kunnialla selvitä. Ihanaa kutienkin, että talo on nyt maalattu, jotain valmista taas saatu aikaan.

Parit sisustuskutsutkin olen ehtinyt pitää ja tässä yksi hankintani. Makuuhuoneeseen kaipailin seinälle sängyn yläpuolella jotain, en vaan oikein tiennyt mitä. Kutsuilta se löytyi, tämä Perfect Homen sisustushylly on juuri sitä mitä etsinkin. Melkein meinasin ottaa mustana, mutta en sitten kuitenkaan :) Nyt siinä nököttää yksinään meidän hääkuvamme, kun olen siihen alunperin tarkoitetun kuvakehyksen pistänyt talteen ja se talsi on yleensä sellainen paikka, etten sieltä ihan heti mitään löydä, mutta eiköhän se jonain päivänä ilmaannu :) Jotain muutakin tähän tietty pitää vielä saada, kunhan löydän juuri sen oikean jutun!
Ja yölamputkin on edelleen hakusessa. En kuitenkaan halua kelpuuttaa mitään sinne päin, siksi mennään vielä hetki yhdellä ainoalla minun tekemälläni tiffanylampulla, se ei kuitenkaan ole se joka tänne jää. 



torstai 7. kesäkuuta 2012

Karu totuus

Etupiha

Takapiha
Tällainen on siis tällä hetkellä meidän pihamme. Aika katua katsottavaa... Kaipa siitä joskus jotain tulee, mutta en tosiaan halua pilata sitä liialla hätiköinnillä. Maalaus on edistynyt sen verran, että enää on toinen pääty jäljellä ja tietty sen toisenkin päädyn ihan ylimmät osat, sinne kun ei yletytä ilman  nosturia, mutta se tulee sitten ehkä ensi viikonloppuna.

On tosi vaikeaa suunnitella millaista värimaailmaa kukkasiin tulee, mieli muuttuu niin usein! Tietenkin voisi ajatella erilaista värimaailmaa kukkimisajankohdan mukaan, mutta toisaalta, taidan kuitenkin haluta jotenkin hillitympää. Jos hillittyyn kyllästyy, niin ainahan voi piristää kesäkukilla :)

Flunnsa vähän pukkaa päälle ja äänikin meinaa lähteä, mutta nyt ei ole aikaa sairastaa, joten ei muuta kuin meno päälle. Eilen oli kyllä pakko pitää rokulipäivä ja painuinkin töiden jälkeen tunniksi päikkäreille ja päälle nukuinkin pitkästä aikaa kunnon yöunet. Kyllä teki terää, vaikka nyt väsyttääkin taas yhtä paljon. Kaipa sitä olisi taas kaivauduttava vällyihin, jotta vielä huomisen jaksaisi töissä. Ai niin, mutta lauantain 10v synttäreille on kortti tekemättä, sitä on ainakin aloiteltava, joten hetki vielä pitää jaksaa :)

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Maalaaminen on kivaa!

tai sitten ei... Onhan se juu tavallaan, mutta kun sitä riittää ja riittää ja riittää... nyt alkaa jo maistua puulta. Etuopuoli talosta on suunnilleen valmis, parit ikkunanpokat maalaamatta, takaa samoin ikkunanpokat ja terassin sisäpuolelta myös seinä. Toinen päätykin on melkein valmis, mutta kuka maalais sieltä korkelta sen seinän? Sinne on kyllä aika pelottavaa mennä. Jo se riittäisi, että ollaan niin korkealla, mutta kun siellä onkin vielä pari ampiaispesää, niin ollaan kauhupisteissä jo aika korkealla!

Ja millä ne ampiaiasen pesätkin saa hävitettyä? Kysyttiin tuholaistorjunnasta, maksaisi 200€ + itse pitäisi hankkia telineet. Aika kallista, sanoisin.

Vielä pitäis jaksaa maalata myös se toinen pääty ja siellä oleva terassi. Eikä se siihen vielä lopu, autotallikin on maalaamatta. Olispa jo valmista, niin pääsis ehkä joskus pihatöihinkin.

Kukkasia olen katsellut ja ihaillut, mutta päättänyt malttaa mieleni, kunnes tiedän mitä laitetaan. Toistaiseksi portailla oleva hortensia ja lyhdyn sisällä oleva Karpaattien kello saavat riittää. Ne ovatkin kyllä tosi kauniita! Sormet syyhyää, mutta tällä kertaa aion todellakin suunnitella mitä laitan, ettei tule taas sitä kaikkien värien kirjon kaaosta, mikä on mulle tyypillistä, mä kun tykkään niin kaikista kukista :)

Ihana hortensiani
Kaunis karpaattien kelloni

Kohta taas maalaamaan ja siinä samallahan sitä voi silmäillä pihaa ja suunnitella :)


lauantai 2. kesäkuuta 2012

Sweet Livingistä jälleen

tehtiin löytöjä, tämä kello oli juuri sitä etsittiin eteiseen, tarpeeksi iso ja tarpeeksi vanhan näköinen, juuri oikeat värit ja muutenkin kivan näköinen. Vielä kun saataisiin muutenkin tuo eteisen pöytä pysymään niin, ettei siihen kerry kaikki käsistä putoava tavara...

Päivityksiä ei ole oikein ehtinyt tekemään, kun tuota tekemistä tuntuu olevan muutenkin niin kamalan paljon. Etuopuolen seinä ollaan saatu maalattua kokonaan, vain kolmet ikkunanpuitteet on maalaamatta, mutta jospa huomenna saisin nekin maalattua ( jos sää sallii) Tänään ei saatu pihalla mitään aikaan, aamulla oli aikainen herätys lasten kevätjuhlien vuoksi ja väsytti niin vietävästi ja satoikin kaatamalla, joten päätettiin pitää rokulipäivä :) Sade kyllä lakkasi ja vähän omatunto kolkutteli lorvailun vuoksi, mutta jos vaikka huomenna yrittettäisiin tehtdä sitäkin ahkerammin töitä. Tänään me vaan lorvailtiin, katsottiin leffaa ja syötiin uusia perunoita ja mansikoita lasten hyvien todisteusten kunniaksi. Kyllä saivat äiti ja isä olla ylpeitä jälkikasvusta!

Naapuritontilla räjäyteltiin viime viikolla, silloin ei siis voinut maalata, joten mies tasoitteli pihamaata ja hyvä siitä tulikin! Pintamulta laitetaan kyllä varmaan vasta maalauksen jälkeen, on jotenkin ahdistavaa jos on monta projektia päällekkäin keskeneräisenä. Kyllä tuo piha kuitenkin nyt jo näyttää tosi paljon paremmalta.