sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Rosenträdgård

Johannalta ssaoui myös tämä kaunis keittiöpyyhe Rosenträdgård. Onpahan ruusuja edes käsipyyhkeessä, kun ei niitä vielä ole pihamaalle saanut. (Siellä ei kuki vielä edes rikkaruohot...)  Ainut ongelmahan tässä on, ettei millään raaskisi käsiä tähän pyyhkiä, menee vielä ryppyiseksi, puhumattakaan jos likaantuisi :)

lauantai 26. toukokuuta 2012

Perfect home

Tämä päivä on mennyt tosi mukavasti, läysin joku aika sitten netistä uuden tuttavuuden, Perfect home kotikutsut ja ajattelin, kun uudelle alueelle on muutettu, kutsua vähän naapureita kyläilemään sisutuskutsujen merkeissä. Oli todellakin mukava uusi tuttavuus, kiitokset Marjolle ja ihanille uusille naapureille, oli onnistuneet mukavat kutsut ja tunnelma jätti hyvän mielen :)
Kutsujen jälkeen jatkettiin talon maalausta. Siinä sitä onkin urakkaa kerraksenn, muta hieno tulee, kunhan joskun valmiiksi saadaan. Ainakin osa maalataan itse, saas nähdä kuinka päätyseinien käy, ovat aika korkeat...

Ihan itse pesty seinä ja maalattu koriste :)
Tyttäreni on nyt innostunut kynsien koristelusta ja maalasikin mulle tosi kivan näköiset kynnet alkuviikosta.   Sen verran kuitenkin jo lohkeilivat, että piti ottaa loputkin pois. Suunnitelmissa oli (siis hänellä) että tekisi mulle ihan uudenlaiset kynnet tänään, mutta kannattaako näitä juuri koristella, kun huomenna maalaus kuitenkin jatkuu...



Jospa vaikka katsottaisiin tilannetta huomenna uudelleen, saattaisivat jopa kestää maanantain ja tiistain töissä ... ja tallilla... saisin näyttää hepoillekin upeat kynnet :)

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Nestle _Fittnes muromyslien buzzausta

Odottelen täällä innolla buzzauspakettiani Nestlen Fittnes muroja. Saas nähdä kuinka sujuu, siis tämä buzzaus, on mulle ihan uutta. Nyt keväällä tuntuu olevan intoa ryhtyä kaikkeen mahdolliseen uuteen, toivottavasti ei tule matkaväsymystä...

torstai 10. toukokuuta 2012

Home sweet home

White coastin Johannalta tuli tällainen kaunis tyyny, tämä sai näin alkajaisiksi paikan askarteluhuoneen sängyn päältä, josko vaikka tännekin alkais joku järjestys jossain vaiheessa tulla. Edelleen  kyllä huone näyttää romuvarastolta, mutta kyllä kai se jossain vaiheessa alkaa muotoutua mieleiseksi.

Tänne olenkin suunnitellut, että jos vaikka laitaiskin enemmän ruusuista :) Tää on nyt varmaan sitä kun ei ole ikinä ollut sitä varsinaista prinsessahuonetta. Tytärkään ei ole mikään prinsessa intoilija koskaan ollut, ihmetteli aina pienempänäkin, että miksi tytölle on vaan prinsessalakanoita ja mattoja.
Saisinkohän mä tänne sitten sisutettua oman prinsessaunelman :) juu ei, mies kyllä pistää hanttiin, tämä kun on yhdistetty viera-, askartelu- ja tietokonehuone. Mutta jos vaan vähän ujuttais... ;)

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Koira on kotona

ja hetken vielä lelutkin uudessa korissaan. Ei ole tainnut vielä huomata, että vanha ruma punainen muovinen kori on vaihtunut ja siellä ne samat lelut nököttävät uudessa korissa, paljon kauniimmassa vain :) Ainakin näyttävät mahtuvankin paremmin. Meidän koiralla on tapana levitellä lelut ympäri huushollia ja varsinkin siivouksen jälkeen alkaa hurja leikkirumba, ei lelujen kuulu korissa olla!

Ja siinähän sitä korin vieressä on haituva sitä ihanaa koirankarvaakin! Onneksi on tuo karvanlähtö pikkasen laantunut, ei tartte ihan kolmea kertaa päivässä enää imuroida. Imurikin alkaa vissiin vetää viimisiään moisen työtaakan alla, osat vaan lentelee, kun oikein vauhtiin pääsen.

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Keppihevosia ja sateenvarjoja

Vantaan Porttipuistoon avattiin uusi HOngKong ja sieltä bongasin tällassia sateenvarjotelineitä. Näitäkin olen pidemmän aikaa etsinyt ja sellähän ne oikeanlaiset vain odottelivat uutta kotiaan. Toinen näistä menee ihan varsinaiseen käyttötarkoitukseensa, sateenvarjotelineeksi eteiseen, mutta toinen menee Nupun huoneeseen keppihevosille ja raipoille, koitan saada kuvaa laitettua sitten kun on saatu aseteltua oikean paikkaan sisältöineen. Olin ajatellut kyllä oikeastaan vähän enemmän umpinaisia telineitä, mutta tämä taitaa olla se parempi versio ajatellusta.

lauantai 5. toukokuuta 2012

Tanjan arvonta

Tanjalla on meneillään blogiarvonta Black.Bling.White blogissaan, johon todellakin kannattaa käydä tutustumassa ja osallistumassa upeaan arvontaan. Vaikka toivonkin toki että itse potin korjaisin ;)

Kristallin kirkasta

Ennen muuttoa me ostettiin uudet sängyt koko perheelle. Silloin oli Iskussa jonkinlainen kampanja meneillään ja me saatiin neljän tunnin siivouslahjakortti, joka säästetttiin tännne keväälle. Hetki tuumailtiin ja päätetttiin käyttää se ikkunoiden pesuun. Eilen meillä sitten olikin pienestä siivouspuodista kaksi ikkunanapesijää käymässä ja kyllä on niin hienoa jälkeä että! Kyllä nyt kelpaa kun oli kotiin tullessani kaikki ikkunat ihanan puhtaita ja sai ihailla kirkkaista ikkunaruuduista kaunoisisa pihanäkymiä...

Takapihalle päin 
ja etupihalle
Nuo pihathan on vielä aika lohduttoman näköisiä, mutta me ollaan kaikki samassa veneessä tällä alueella :)

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Sauna sen kun sisustuu

Uusia laudeliinoja on myös tullut hankittua, tässä samalla myös osallistuin yhden tutun lapsen leirikoulurahan keräykseen, kun sattui sopivasti myymään näisä Pilkkosten laudeliinoja. Näitä sai sekä beigenä, että harmaana, koko 45x150. Tuo koko onkin ainoa ongelma; on nimittäin liian lyhyt meille, mutta en ole vielä ainakaan missään pidempiinkään törmännyt. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäänee ommella itse sopivia. Niin tai voihan sitä aina ostaa vaan peflettejä ja niitä sitten aina käyttäjämäärän mukaan.

tiistai 1. toukokuuta 2012

Kevein askelin

niinhän sitä toivoa saattaisi, että kun on tähtitaivasta jalkojen alla, niin askel olisi kevyt ja mittari näyttäisi jotain kivaa lukemaa. Upouusi vaakamme kuitenkin valitsi toisin ja pakko se on todeta, että vanha taisi oikeasti näyttää muutaman kilon sinne mukavampaan suuntaan. Tovin suunnittelin jo ottavani tästä uudesta patterin pois ja vaan ihailevani tuota kaunista tähtöstä. Vai onkohan nyt kuitenkin niin, että vika on siinä, että värit on menneet vaa'alla väärin päin, valkoinen pohja olis varmaan ollut kevyempi...

Kai se on vaan kuitenkin pakko hyväksyä, että muutama kilo pitäis saada pois, onhan sen jo oma olokin kertonut (ja kireät farkut) mutta kun mun just niin kovasti tekis mieli leipoa! Muffinsseja, pikkuleipiä, juustokakkuja, voi mitä kaikkea ihanaa voiskaan tehdä, joita en ole vuosiin saanut aikaan! Onneksi on edes kesällä Nupun synttärit tulossa, silloin viimeistään saa oikein luvalla leipoa :)