keskiviikko 17. elokuuta 2011

Tältä näyttää terassi nyt


Voi kun me tykätään"! Tuo sisäkatto on niiin ihq :) ja laudat on muuten kiinnitetty ruuveilla, ettei tarvitsisi joka vuosi vasaran kanssa juoksennella ympäri terassia paukuttelemassa ylös nousseita nauloja, niihin kun niin helposti loukkaa jalkansa. Onpahan pienet ja vähän isommatkin varpaat paremmassa turvassa :)

lauantai 13. elokuuta 2011

Meillä on katto!

Ainakin melkein valmiina :) Kiva nähdä jotain edistystökin tapahtuvan ja näyttäähän tuoihan kivalta, ulkonäkö muuttuu aika paljon kun saadaan tiilet katolle. Sisälläkin tapahtuu pientä ainakin. Ilmastointiputket ovat tulleet, joten niidenkin asennus on ehkä jo aluillaan :)

maanantai 8. elokuuta 2011

Jihuu, miehiä tuli töihin!!!

...vaikka ensin vaikuttikin, ettei ketään vieläkään... tulivat kuitenkin sitten kymmenen aikaan paikalle ja alkoivat pakertaa etuterassia. Aika hyvälle mallille saivatkin tämän päivän aikana. Hyvä niin, sillä keskiiviikkoaamuna on tulossa nosturi nostamaan kattotiiliä ja silloin on terassikatteiden oltava valmiina. Saas nähdä tuleeko huomenna ketään... Käytiin läpi oviaukkojen kokoja ja löytyihän sieltä joku oikean kokoinenkin! Terassilautoja oli kiinnitetty nauloilla, vaikka piti olla ruuveilla, ne saa kyllä vielä korjattua. Samalla huomattiin, että jossain vaiheessa on piirtäjälle tullut moka; olohuoneen koko on paperilla 27 neliötä, mutta mittaamalla sekä paperilta, että ihan paikan päällä, koko onkin vaan 22 neliötä! Mihin ne neliöt hävisi?

torstai 4. elokuuta 2011

Jotain sitä pitää

Raksalla ei tapahdu mitään, ei yhtään mitään! Tuliskin joku töihin...




Tänään saatiin kuitenkin itse jotain aikaan, saatiin tarjoukset kattomateriaalista, aiotaan laittaa MDF-paneelia jakeittiöön tulee seinälle Helmi-paneelia ja siitäkin saatiin tarjous.
Käytiin samalla reissulla Topi-keittiöllä katselemassa ja varmistamassa vielä mitä materiaaleja keittiöön halutaan ja saatiin nekin mieleiseksemme valkattua. Sieltä löytyi myös yksi vaihtoehti keittiön välitilan laatalle. Katsotaan mitä suunnitelmia Maija meille tuo ja sitten päätetään, mitä siihen laitetaan.
Samoin löydettiin ainakin yksi mahdollisuus lattialaminaatista, pitää vaan pyytää siitä tarjous.

Nykyiseen asuntoon tehdään lattiaremppa vielä ennen myyntiä, koska keittiössä sattui pieni vesivahinko ( ei onneksi mennyt rakenteisiin, selivtään parketin vaihdolla) Hyvä juttu on, että vakuutus korvaa ja saadaan uusi lattia keittiöön, olohuoneeseen ja eteiseen, ne kun ovat yhteinäistä aluetta. Viikonloppuna pitäisi pakata rempan alta tavaroita vähemmäksi. Minneköhän niitäkin laittaisi...