torstai 27. tammikuuta 2011

Asemapiirustus

Asemakaavapiirustus on valmis, joten nyt pitäisi alkaa olla nämä paperihommat hanskassa.
Vastaava mestari oli ensimmäinen, joka varattiin jo syksyllä hyvissä ajoin,pääsuunnittelija tuli siinä mukana vähän niinkuin kaupantekijäisiä, me kun ei oltu huomattu, että sellaistakin tarvitaan :)

Tosi paljon kaikenlaista tuntuu olevan, mitä ihmiset olettavat sinun rakentajana ihan vaan itsestään tietävän. Paljon on tullut luettua kaikenlaisia oppaita sun muuta, mutta vähän niistä tuntuu mieleen jäävän.

Lämmitysvaihtoehdoksi ajateltiin maalämpöä ja seuraavaksi perehdytäänkin sitten siihen uuteen tuntemettomaan maailmaan.

perjantai 21. tammikuuta 2011

Tontin kauppakirja

No niin, nyt tontti on ihan virallisestikin meidän :) Kauppakirjat kirjoitettiin tänään ja pienten kommellusten jälkeen saatiin kaupat tehtyä ja rahat siirtyivät kunnan tilille levättyään pienen hetken meidän tilillämme.

Saatiin myös lisätietoja sen verran, että alueelle on tulossa Elisan kuitukaapeli ja että tiet ja kunnallistekniikka, sekä sähkötyöt olisivat valmiina huhtikuun loppuun mennessä. Uskokoon ken tahtoo...

Tarkoitus on kuitenkin päästä aloittamaan työt tontilla heti Toukokuun alusta.

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Valmiit piirustukset

Nyt näytäisi siltä, että meillä on valmiit piirustukset ja ollaan askeleen lähempänä unelman toteutumista! Aika vaikea on kyllä hahmottaa mitä tästä oikeasti tulee, mutta uskon siihen, että tästä tulee juuri meidän näköisemme oma kotikulta :) Värivalinta oli kyllä myös yllättävän vaikea, lopputuloksena kuitenkin vihdoin viimein Tikkurilan 534X